GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Yerel Yönetimler
2 Eylül 2019 Pazartesi 09:12

Başkan’dan işyerlerine çağrı halka davet: Sezon devam ediyor

Çeşme Belediye Başkanı Ekrem Oran yaz sezonunun devam ettiğini belirtirken esnafa “işyerinizi kapatmayın” çağrısında bulundu. Oran, etkinlikler için de  herkesi ilçeye davet etti.

EGEDESONSÖZ- İzmir’in turizm merkezi Çeşme’de Eylül ayı itibariyle sezon sonuna girilirken okulların da açılmasıyla geri dönüşler başladı. Birçok turizm bölgesinde,mevsim gereği, devam eden sıcak hava nedeniyle faaliyetler devam ederken belediyelerin tanıtıma yönelik etkinlikleri sürüyor. 

Bu kapsamda, sezonu yoğun geçiren Çeşme’de Belediye Başkanı Ekrem Oran’dan çağrı geldi. Oran, “Çeşme’de sezon devam ediyor” derken etkinliklerin program ve isimlerini sıraladı. Oran, ilçedeki esnaf ve işlermelere de “kapatmayın” uyarısında bulundu.

Çeşme’de Eylül Ayı itibariyle; 25 yıl aradan sonra gerçekleştirilecek büyük Çeşme Festivali’ne vurgu yapan Başkan Oran, Alaçatı Wind Fest, Alaçatı Big Fish, 15-16 Eylül Çeşme’nin kurtuluş etkinlikleri ile Alaçatı Sanat Günleri dışında birçok etkinliğin yapılacağını dile getirdi. 

Oran, “Yerel yönetimler olarak halkımızın hizmetinde esnafımızın yanındayız. Üzerimize düşen ne varsa yapıyoruz. Çeşme’de sezon henüz bitmedi, devam ediyor. Eylül ayı Çeşme için çok güzel geçsin istiyoruz. Hep bir aradayız. Çeşme Ailemizle biriz, beraberiz. Herkesi ilçemize bekliyoruz” diye konuştu.