GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Politika
4 Ocak 2020 Cumartesi 17:29

Başkan Sürekli’den Buca çıkışı: Gereği yapılacak!

AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli Buca’da CHP’li Belediye Başkanı Erhan Kılıç’a destek veren meclis üyeleriyle ilgili inceleme başlatıldığını söyledi. Sürekli, “Gereği yapılacaktır. Ben dahil hiç kimse AK Parti’nin üstünde değildir” dedi.

EGEDESONSÖZ-  Buca Belediyesi’nin Ocak ayı meclis toplantısında CHP’li Belediye Başkanı Erhan Kılıç’ın 30 milyonluk borçlanma talebine parti kararı olmasına rağmen destek veren AK Partili meclis üyeleri hakkında inceleme başlatıldı. Kılıç’a destek veren AK Partili isimler Ünal Ömür, Mustafa İnce, Mehmet Adıyaman ve Memduh Kaymaz partinin kararına aykırı hareket ederek borçlanmaya “evet” demiş, denetim komisyonuna önerilen kendi partililerinin de üstünü çizmişti.

- BUCA KRİZİNDE YENİ GELİŞME: O İSİMLER İHRAÇ MI EDİLECEK?

Konuyla ilgili AK Parti İl Başkanı Kerem Ali Sürekli’den açıklama geldi.  Aliağa İlçe Danışma Meclisi Toplantısı’nda konuşan Sürekli, “Bizim şiarımızda halka hizmet hakka hizmettir. Bu hizmetler ve çalışmalar da disiplin ister. Disiplin içerisinde yürütülür. İlçe başkanımız bize bilgi verdi. İnceleme başlattık. İl Başkanvekilimiz Ali Aslan’ı görevlendirdik. Gereği yapılacaktır. Ben dahil hiç kimse AK Parti’nin üstünde değildir. AK Parti davası her şeyin üstündedir” dedi.

İl Başkanı Sürekli, Milletvekilleri Alpay Özalan ve Yaşar Kırkpınar’ın da katıldığı konuşmasında hükümetin İzmir’e önemli yatırımları olduğunu söylerken katkı koyanlara teşekkür etti.