GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Politika
16 Şubat 2021 Salı 16:01

Başkan Sürekli, Ankara yolcusu: Gözler yeni yönetimde!

22 Şubat tarihinde Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın da katılımı ile İl Kongresi yapmayı hazırlanan AK Parti İzmir'de, İl Başkanlık görevi ve İl Yönetimi hakkında yeni gelişmeler yaşanmaya devam ediyor.

Oktay GÜÇTEKİN / EGEDESONSÖZ - Adalet ve Kalkınma Partisi'nde İzmir İl Kongresi’ne sayılı günler kala yeni gelişmeler yaşanmaya devam ediyor.

22 Şubat pazartesi günü yapılması planlanan ve Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın da katılacağı belirtilen kongrede 2019 yılından itibaren İl Başkanı olarak görevini sürdüren Kerem Ali Sürekli'nin 22 Şubat tarihinde İzmir'de gerçekleştireceği kongreye tek aday olarak girmesi netleşmişti.

Edinilen bilgilere göre, Sürekli’nin 52 kişiden oluşan il yönetiminde yaklaşık yarı yarıya bir değişim bekleniyor. İl Başkanı Sürekli, topladığı isimler ile birlikte perşembe günü ise Ankara'ya gidecek. AK Parti Teşkilat Başkanı Erkan Kandemir ile bir dizi görüşme gerçekleştirecek olan Sürekli'nin görüşmeler sonrası yeni İl Yönetim listesini büyük oranda netleştirmesi bekleniyor.