GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Yerel Yönetimler
7 Nisan 2022 Perşembe 13:34

Başkan Soyer duyurdu… Can dostlar için hizmete alındı!

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, HAYTAP işbirliği ile can dostlar için hazırlanan yardım aracının hayata geçirildiğini duyurdu

EGEDESONSÖZ - İzmir Büyükşehir Belediyesi, kentte yaşayan sokak hayvanlarının ve kırsalda bulunan hayvanların tedavisi muayenesi ve kısırlaştırması için HAYTAP ile birlikte yürüttüğü çalışmaların bir yenisini daha hayata geçirdi.

Hayata geçirilen uygulama ile can dostlara yardım götürmeyi amaçlayan İzmir Büyükşehir Belediyesi'nde Başkan Tunç Soyer hizmet aracının faaliyete geçtiğini duyurdu.

SOYER: TEK BAŞIMIZA DEĞİL HEP BİRLİKTE
Sosyal medya hesabı üzerinden açıklama gerçekleştiren İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, "Kırsal bölgeler için tedavi, muayene ve kısırlaştırma aracımızı hizmete aldık. Tek başımıza değil hep birlikte" ifadelerini kullandı.

ÖNDER: İYİ Kİ CAN DOSTU, ONLARI DÜŞÜNEN BAŞKANIMIZ OLDU
Sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan HAYTAP Başkanı Esin Önder ise, "Bir senelerdir mobil uygulaması için Valilik dahil her yere müracaat etmiştik Araç bile neredeyse hazırdı. Ama bazı kurumların itirazları nedeniyle işleme sokulamamıştı. Gecen gunlerde Baskan yrd Sukran Nurlu ve yeni Veterinerler Müdür Umut bey bize müjdeyi verdi. Valilikte onay bekliyoruz deyince dünyalar bizim olmuştu. Dün ilk uygulama Karaburun'da başladı. Şükran Nurlu ve Umut Polat'a sonsuz teşekkürlerimizle…  Tabi en büyük teşekkür can dostlara devamlı hizmet götüren İzmir Büyükşehir Belediye Başkanımız Tunç Soyer'e. İyi ki can dostu, onları düşünen başkanımız oldu"açıklamasında bulundu