GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Yerel Yönetimler
20 Aralık 2021 Pazartesi 16:07

Başkan Soyer'den Yavaş'a SODEMSEN ziyareti

Büyükşehir Belediye Başkanı Soyer haftayı Ankara mesaiyle açtı. Önce SODEMSEN Genel Merkezi'nde önemli bir zirve yapan Soyer ardından Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Yavaş'a konuk oldu.

EGEDESONSÖZ- İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer Ankara'da önemli temaslarda bulundu. Soyer Başkent'te önce SODEMSEN GENEL Merkezi'nde önemli bir toplantı gerçekleştirdi. Soyer, SODEMSEN yönetimi kurulu ve DİSK/Genel-İş heyeti ile birlikte derinleşen ekonomik krizin gölgesinde emekçilerin haklarını korumak ve iş birliği olanaklarını geliştirme adına fikir alışverişinde bulundu. 

Soyer ardından SODEMSEN Yönetim Kurulu üyesi belediye başkanları ile birlikte Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'a konuk oldu. İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı ziyaretle ilgili olarak sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Ankara Büyükşehir Belediye Başkanımız Sn. Mansur Yavaş'ı SODEMSEN Yönetim Kurulu Üyesi Belediye Başkanları ile beraber makamında ziyaret ettik. Birlikte yürütülebilecek çalışmaları değerlendirdiğimiz toplantıda ev sahipliği için Mansur Başkanımıza teşekkür ederiz" ifadelerini kullandı.