GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Yerel Yönetimler
10 Mayıs 2020 Pazar 16:19

Başkan Soyer çalışmaları denetledi: Çok sevdiğim bir abim...

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer sokağa çıkma yasağını fırsata çeviren asfalt ekiplerini ziyaret etti. Soyer, “Çok sevdiğim bir abim bana ‘ya sen çok şanslı bir adamsın, düştüğün yerden bir avuç toprakla kalkıyorsun’ derdi. Bu durumu fırsata çevirip yıllardır girilmeyen yolları yeniliyoruz” dedi.

EGEDESONSÖZ- İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin koronavirüs salgını ve sokağa çıkma kararları nedeniyle yaşanan sakinlikten faydalanarak başlattığı asfalt seferberliği devam ediyor.

İzmir’in ana cadde, meydan ve bulvarlarında yapılan çalışmaları inceleyen Başkan Soyer, Konak-Karabağlar ve Balçova ilçelerinin kesişim noktası Üçkuyular Meydanı’ndaki çalışmaları denetledi. Genel Sekreter Dr. Buğra Gökçe, İZBETON Genel Müdürü Heval Savaş Kaya ve ilgili daire başkanlarıyla birlikte sahaya inen Başkan Soyer, asfalt seferberliğinin devam edeceğini söyledi.

Soyer yaptığı açıklamada, “Henüz seçim kampanyası döneminde bir yılı aşkın bir süre önce asfalt yılları olacağını söylemiştik. İzmir’de rekor asfaltı dökeceğimizi ifade etmiştik. Çok şükür o gerçekleşiyor. Hem ana arterleri, hem kent içindeki yolların asfaltı yapılıyor. Çok özenli bir çalışma yürütülüyor. Çok sevdiğim bir abim bana ‘ya sen çok şanslı bir adamsın, düştüğün yerden bir avuç toprakla kalkıyorsun’ derdi. Hakikaten bu korona çok büyük acılar yaşattı, çok büyük sıkıntıları birlikte yaşıyoruz. Çok zorlu bir dönem. Onun da bize yarattığı fırsatlar var. Bu trafik sakinliği olmasa, sokağa çıkma yasağı olmasa bu ana caddeleri bu kadar hızlı, düzgün girilemezdi. Yıllardır yapılamayan, bekleyen yerlere giriyoruz. Başta genel sekreterimizden başlayarak ilgili tüm daire başkanlarımıza, İZBETON genel müdürümüze ve çalışma arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Hepsine minnettarım ve İzmir adına teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.