GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Spor
24 Mart 2016 Perşembe 12:21

Başkan Sepil’in hayali Avrupa!

Göztepe Başkanı Mehmet Sepil, Taraftar Derneği tarafından hazırlanan Bir Minibüs Taraftar Belgeseli'nin galasında en büyük hayalini açıkladı. Sepil, Göztepe'de başkanlık yaptığı dönemde takımın Avrupa kupalarında mücadele etmek olduğunu söyledi.

Geçmişte Göztepe'nin unutulmaz Avrupa maçlarını izlediğini belirten Sepil "Alsancak Stadı'nda Atletico Madrid, Marsilya ve Ujpest maçlarını tribünden izledim. O anları hiçbir zaman unutmayacağım. Göztepe'nin başkanı olarak bir kez daha takımımı uluslararası arenada görmeyi hayal ediyorum. Mevcut kadromuzdaki genç oyuncuların da bu onuru yaşayabileceğini düşünüyorum" ifadelerini kullandı.

Devre arası takviyelerine rağmen şampiyonluk hedefinin gerisinde kalan takımın şu anda PTT 1'inci Lig'de bulunduğu durumun kendisini üzdüğünü belirten Sepil, "Elbette matematiksel olarak hala Süper Lig'e çıkma şansımız bulunuyor. Şampiyonluk çok yüksek ihtimal olmasa da bu sezonu gözden çıkarmış değilim. Ancak çok da istediğimiz bir yıl geçiremedik" diye konuştu. Özellikle yabancı futbolcuların kendisinde hayal kırıklığı yarattığına değinen Sepil, "Tüm takım beni hayal kırıklığına uğrattı" dedi. Mehmet Sepil, görevinden ayrılan Sportif CEO Barış Güçlü'nün yerine ise bu sezon hiç kimseyi getirmeyeceklerini sözlerine ekledi.

BELGESELE BÜYÜK İLGİ
Göztepe Taraftar Derneği tarafından hazırlanan Bir Minibüs Taraftar belgeselinin galası büyük beğeni topladı. Ahmed Adnan Saygun Sanat Merkezi'nde gerçekleştirilen organizasyona Başkan Mehmet Sepil, yönetim kurulu, efsane takım, A takım ve altyapı oyuncuları ile hentbolcular katıldı. Efsane oyuncuların yorumları ile Göztepe'nin tarihinden kesitlerin yer aldığı "Bir Minibüs Taraftar" belgeselinin galasına katılanlar duygu dolu anlar yaşadı. Gösterimin ardından konuşan ve göz yaşlarını tutamayan Mehmet Sepil, "Bu dönemleri yaşayan biri olarak fazlasıyla duygulandım. Omuzlarımızdaki yükün daha da arttığını farkettim. Bu yapımda emeği geçen herkese sonsuz teşekkürler ediyorum" ifadelerini kullandı. (dha)