GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Yerel Yönetimler
23 Kasım 2023 Perşembe 22:22

Başkan Sengel'den Özel ziyaret!

Selçuk Belediye Başkanı Filiz Ceritoğlu Sengel ve CHP İlçe Başkanı İpek Onbaşıoğlu CHP Genel Başkanı Özgür Özel'i makamında ziyaret etti.

Ankara'ya partisinin İlçe Başkanı İpek Onbaşıoğlu ile birlikte giden Başkan Sengel ziyarete ilişkin sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşımda "Değişimin getirdiği gücü ve rüzgarı birlikte tüm Türkiye’ye yayacağız" mesajını verdi.

Selçuk Belediye Başkanı Filiz Ceritoğlu Sengel sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şunları kaydetti:

"Uzun yıllardır her konuda Selçuk’a ve Belediyemize desteğini esirgemeyen ve Partimize yeni bir dinamizm getiren Genel Başkanımız Sayın Özgür Özel’i makamında ziyaret ettik. Değişimin getirdiği gücü ve rüzgarı birlikte tüm Türkiye’ye yayacağız" 

Belediye Başkanı Filiz Ceritoğlu Sengel ile birlikte Cumhuriyet Halk Partisi Genel Merkezine giderek Genel Başkanı Özgür Özel'i makamında ziyaret eden CHP Selçuk İlçe Başkanı İpek Onbaşıoğlu sosyal medya üzerinden yaptığı yaptığı paylaşımda; "Başta Selçuk yerelinde olmak üzere, mücadelemizi değişimin getirdiği dinamizm ile birlikte daha güçlü bir şekilde büyütmeye ve Türkiye geneline yaymaya devam edeceğiz" dedi.