GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Güncel
11 Nisan 2020 Cumartesi 01:32

Başkan Sengel çözüm masasını çağırdı: Efes Selçuklular için çalışmaya devam edeceğiz!

Selçuk Belediye Başkanı Sengel, sokağa çıkma yasağı kararı alınması sonrasında 11 Mart'ta kurulan çözüm masasını göreve çağırdı ve “Ve Efes Selçuk için elimizden gelen bütün hizmeti yapacağız. İhtiyacınız olacak herhangi bir şeyde sizlerin yanınızda olduğumuzu sakın unutmayın. Kendinize çok iyi bakın” dedi.

EGEDESONSÖZ- Türkiye’de koronavirüs ile mücadele devam ederken hafta sonunu kaplayan sokağa çıkma yasağı sonrasında belediyeler çalışmalarını sürdüreceğini açıkladı. Selçuk Belediye Başkanı Filiz Ceritoğlu Sengel karar sonrasında 11 Mart tarihinde kurulan çözüm masasını belediyede hemen topladı.

Başkan Sengel ayrıca hemşehrilerine seslenirken, “Şu an Selçuk Belediyesi çözüm masası olarak sokağa çıkma yasağına binaen toplanmış bulunuyoruz. Ve Efes Selçuk için sokağa çıkma yasağı için elimizden gelen bütün hizmeti yapacağız. Bu noktada sizi sakin olmaya ve sağduyulu davranmaya davet ediyoruz. Çünkü biz her zaman sizin yanınızdayız. İstediğiniz zaman 153’ten ya da Selçuk ihbar hattından bize ulaşabilirsiniz. Bizler size çalışmaya devam edeceğiz. Çıkan genelge dahilinde kamu kurum ve kuruluşları hem fırınlar hem de gerekli tıbbi malzemeleri sağlayacak eczanelerin hepsi açık olacaktır. Bu noktada ihtiyacınız olacak herhangi bir şeyde sizlerin yanınızda olduğumuzu sakın unutmayın. Kendinize çok iyi bakın” dedi.