GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Yerel Yönetimler
13 Ocak 2023 Cuma 13:23

Başkan Sandal Kılıçdaroğlu'nun gelişini duyurdu: O gün alanda olacağız!

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Dilber Apartmanı'nın temel atma töreni için 15 Ocak Pazar günü saat 11:00'de Bayraklı'ya gelecek. Kılıçdaroğlu'nun Bayraklı'ya geleceğinin haberini sosyal medya hesabı üzerinden paylaşan Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal, "Güzel yarınlara olan inancımızla, birlik ve beraberlik içinde Genel Başkanımızı karşılayacağız ve Pazar günü alanda olacağız" ifadelerini kullandı.

EGEDESONSÖZ – 30 Ekim tarihinde yaşanan İzmir Depremi’nden etkilenen ve evleri ağır hasarlı olmadığı için devlet desteği alamayan yurttaşlara destek olmak amacıyla geliştirilen Halk Konut Projesi’yle beraber yapılacak olan Dilber Apartmanı’nın temel atma töreni 15 Ocak Pazar günü saat 11:00’de gerçekleştirilecek.

Bayraklı’da yapılacak olan törene Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu katılacak.

Temel atma törenini sosyal medya hesabı üzerinden paylaşan Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal, o gün alanda Genel Başkanı Kılıçdaroğlu’nu karşılayacaklarını belirterek alanda olacağını söyledi.

Başkan Sandal şu ifadeleri kullandı:

Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu Bayraklımıza geliyor! İzmir Büyükşehir Belediyesi ve Bayraklı Belediyesi’nin işbirliği ile sürdürülen Halk Konut Projesi kapsamında, İzmir Depremi’nde yıkılan Dilber Apartmanı’nın temelini atıyoruz. Depremzedelerimizin yaralarını saracak bu anlamlı etkinliğe, Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu da katılacak. Büyükşehir Belediye Başkanımız Tunç Soyer’in öncülüğünde, güzel yarınlara olan inancımızla, birlik ve beraberlik içinde Genel Başkanımızı karşılayacağız ve Pazar günü alanda olacağız.