GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Yerel Yönetimler
31 Ocak 2022 Pazartesi 14:01

Başkan Pehlivan’dan videolu mesaj: Tüm sorunlar geride kaldı

Geçtiğimiz günlerde sağlık problemi yaşadığını sosyal medya hesabı üzerinden paylaşan Menemen Belediye Başkan Vekili Aydın Pehlivan, yaşanan son gelişmeleri paylaştığı bir video ile duyurdu. Pehlivan, tüm sağlık sorunlarının geride kaldığının müjdesini verdi.

EGEDESONSÖZ - Menemen Belediye Başkan Vekili Aydın Pehlivan geçtiğimiz günlerde, sosyal medya hesapları üzerinden, açıklamalarda bulunmuş, rutin bir kontrol sırasında sağlık sorunu ortaya çıktığını belirtmişti.

Başkan Vekili Pehlivan, sağlık durumuyla ilgili son gelişmeleri sosyal medya hesabı üzerinden ‘saygı ve sevgilerimle’ başlıklı bir video ile duyurdu. Pehlivan, makam odasında kaydettiği videoda, rahatsızlığıyla ilgili tüm sorunların geride kaldığını ve her zamankinden daha sağlıklı olduğunu paylaştı.

Başkan Vekili Pehlivan, kaydettiği görüntülerde şunları söyledi:

"Merhaba güzel ve büyük Menemen Ailem. Bir süredir devam eden tedavim nedeniyle aranızda olamadım. Bu süre boyunca dualarınızı, ilginizi ve iyi dileklerinizi hep hissettim. Allah hepinizden razı olsun. Şükürler olsun ki rahatsızlığımla ilgili tüm sorunlar geride kaldı. Emin olun şimdi her zamankinden daha sağlıklı ve heyecanlıyım. Bu arada birbirimizi çok özledik biliyorum. Allah hepimizi altından kalkabileceğimiz sorunlarla sınasın. Böyle durumlarda insana en iyi gelen şey sevildiğini ve yalnız olmadığını hissetmesi. Sizlerin benden esirgemediği ilgi ve sevgiyi ben de imkanlarım ve gücüm yettiğince siz Menemenli hemşerilerimden asla esirgemeyeceğim. Böyle bir görevi yürütürken mesela siyaset, siyasetçi ya da siyasi parti olamaz. Tek bir meselemiz var, tüm dünyanın yaşamakta olduğu bu zor günlerde Menemen ve Menemenli vatandaşlarımızın yanında olmak, onlara imkanlarımız elverdikçe kusursuz hizmet edebilmek. Bu bir yılda birlikte yapabildiklerimiz gelecekte başaracaklarımızın teminatı olacaktır. Güzel ilçemizi ve ilçemizin iyi kalpli insanlarını daha güzel günlere kavuşturmak gibi bir iddiamız var. Bütün bu hayallerimizi gerçekleştirebilmek için ihtiyacımız olan azim ve ruh Menemen’de ve Menemenlilerde fazlasıyla mevcut. Şimdi sıra bu potansiyeli bilgili, birikimli ve deneyimli kadrolarımızla ortaya çıkarıp, ilçemizin menfaatine uygun işlemektir. Hepinizi çok seviyorum. İyi ki varsınız. Saygı ve sevgilerimle. Kalın sağlıcakla."