GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Güncel
11 Nisan 2023 Salı 17:04

Başkan Özkan bıraktı... İZDEDA'da deprem!

25 ay önce kurulan İzmir Depremzedeleri Dayanışma Derneği’nin kurucu Başkanı Haydar Özkan’ın 7 Nisan’da istifa ettiği ortaya çıktı. Sağlık ve ailevi sorunlarını gerekçe gösterip başkanlığı bırakan Özkan’ın yönetim kurulu üyesi olarak görev yapacağı, İZDEDA Başkanlığı’na Bilal Çoban’ın getirildiği açıklandı

EGEDESONSÖZ – 30 Ekim 2020’de Bayraklı’da meydana gelen büyük depremden sonra kurulan İzmir Depremzedeleri Dayanışma Derneği’nin kurucu Başkanı Haydar Özkan, sürpriz bir kararla görevinden istifa etti. 7 Nisan’da istifa dilekçesini yönetim kuruluna veren Özkan, sağlık ve aile içi sorunlarını gerekçe gösterdiği öğrenildi.

YAPILABİLECEK OLANLARI YAPTIĞIMIZI DÜŞÜNÜYORUM
25 ay önce kurulan derneğin başkanlığını büyük bir onur ve gururla yaptığını, ancak bu süreçte evini çok ihmal ettiğini belirten Haydar Özkan, “Biraz mola vermem gerekti. Gerçekten sağlık sorunlarım var. Evimi ihmal etmiş olmamdan kaynaklı ailevi sorunlar ortaya çıktı. Çocuklarımdan biri ABD’ye, diğeri İspanya’ya gidiyor. Bugüne kadar depremzede kardeşlerim için yapılabilecek olanları yaptığımızı düşünüyorum. Biraz dinlenmem gerekiyor” dedi. Özkan, yönetim kurulu üyesi olarak İZDEDA çatısı altında görev yapacağını sözlerine ekledi.

İŞTE YENİ YÖNETİM KURULU
İZDEDA Yönetim Kurulu, oybirliğiyle, kendi içinden Başkan olarak, Haydar Özkan’ın başkan yardımcılığını yürüten Bilal Çoban’ı seçti. Aytekin Keskin 2. Başkanlığa getirilirken, Nurcan Önen Sayman, Cüneyt Yılmaz da Genel Sekreter olarak görev yapacak.