GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Yerel Yönetimler
9 Eylül 2018 Pazar 15:52

Başkan Kocaoğlu’ndan ‘Başkent’ yorumu: İzmirliler beni yalnız bırakmadığı sürece…

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, CHP’nin kuruluşunun 95. yılı kapsamında İl Başkanı Deniz Yücel’in yaptığı Ankara çağrısını değerlendirdi.

Mehmet İŞLER / EGEDESONSÖZ- Cumhuriyet Halk Partisi’nin 95. kuruluş yıldönümü sebebiyle Ankara’da etkinlikler düzenlendi.

Anıtkabir’de düzenlenen etkinliğe İzmir’den de katılım sağlandı. İl başkanları toplantısı için Ankara’ya giden İl Başkanı Deniz Yücel’in çağrısı ile milletvekilleri, ilçe belediye başkanları ve parti yöneticileri Anıtkabir’deki yerini aldı.

- BAŞKAN KOCAOĞLU’NDAN ‘MANİDAR’ MESAJ: NE GÜZELDİR BUGÜN İZMİR’DE OLMAK!

Başkent çıkarmasının ardından aynı gün İzmir’de gerçekleştirilen 9 Eylül Kurtuluş kutlamalarına Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce’nin katılması tartışmalara neden olmuştu. Kocaoğlu’nun sosyal medya hesabından “ne güzeldir bugün İzmir’de olmak” paylaşımı ise Genel Merkez’e yakınlığı ile bilinen ve Ankara’ya giden yöneticilere bir mesaj olarak yorumlanmıştı.

O DA GÖREV BU DA GÖREV
Konu ile ilgili olarak ise Başkan Kocaoğlu’ndan açıklama geldi. Kocaoğlu, “İl başkanımız, belediye başkanlarımız Ankara'da partinin 95'inci kuruluş yıl dönümünü kutluyorlar. Biz de burada İzmirli hemşerilerimizle İzmir ve Türkiye'nin kuruluş yıl dönümünü kutluyoruz. O da görev bu da görev. İki görevi bir arada yapıyoruz" dedi.

İZMİRLİLER BENİ YALNIZ BIRAKMADIĞI SÜRECE YALNIZLIK OLMAZ
Yalnız bırakıldığınızı düşünüyor musunuz? Sorusu karşısında konuşan Kocaoğlu, "Hayır hayır öyle bir şey yok. Ben yalnız mıyım? İzmirliler beni yalnız bırakmadığı sürece yalnızlık olmaz" dedi.