GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Ekonomi
2 Ekim 2018 Salı 13:59

Başkan Eskiyörük’ten Kocaoğlu’na: Gidemezsin Sayın Başkan!

Kooperatif Başkanı Eskiyörük, “Efeler ve liderler bırakıp gitmez. Sizin önderliğinizde bir yola çıktık, yılmadık, korkmadık, sapmadık, doğrulardan hiç ödün vermedik. İzmir modelini yarım bırakamazsın. Daha yapacak çok işimiz var. Yolu tamamlamadık. Gidemezsin sayın başkan!” dedi.

EGEDESONSÖZ- İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu’nun 2019 yılında gerçekleşecek yerel seçimlerde aday olmayacağını açıklaması kentte ve ülke gündeminde yankıya uyandırdı.

Gerek Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) içinde siyaset yapan, gerek başka partilerde rakip konumunda bulunan çok sayıda siyasi aktör Büyükşehir Belediye Başkanı Kocaoğlu’nun kararı sonrasında görüş ve düşüncelerini paylaştı. Tire Süt Kooperatifi Başkanı Mahmut Eskiyörük de sosyal medya hesabından konuyla ilgili açıklamalarda bulundu.

EFELER, LİDERLER BIRAKIP GİTMEZ, DAHA YOLU TAMAMLAMADIK, GİDEMEZSİN SAYIN BAŞKAN!
Başkan Kocaoğlu’nun tarım ve hayvancılık çerçevesinde kırsalda yürüttüğü kalkınma çalışmalarına değinerek açıklama yapan Eskiyörük, “Efeler ve liderler bırakıp gitmez.  Sizin önderliğinizde bir yola çıktık, yılmadık, korkmadık, sapmadık, doğrulardan hiç ödün vermedik, midemizle değil, aklımızla düşündük, kimseye ayrımcılık yapmadık. Ülkemizi, kendimizden ve partimizden daha çok sevdik, fakirin çocuklarına süt içirdik, kalkınmayı köylümüzden başlattık, gidemezsin sayın başkan! Sana baba gibi bel bağlamış köylümüzü ortada bırakamazsın, süt kuzularını ortada bırakamazsın. Sen vicdanlı birisin, bu günahı işleyemezsin. İzmir modelini yarım bırakamazsın. Daha yapacak çok işimiz var. Yolu tamamlamadık” mesajını paylaştı.