GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Yerel Yönetimler
24 Temmuz 2024 Çarşamba 19:19

Başkan Denizli'den çadır ve karavan uyarısı!

Çeşme Belediye Başkanı Lal Denizli, sosyal medya hesaplarından karavan ve çadırların belirlenen alanlara kurulması çağrısı yaptı.

EGEDESONSÖZ – Yaz ayları ile birlikte turistik bölgelerin en önemli sorunlarından biri de hızlı bir şekilde artan karavan ve çadırlar oluyor. 

İzmir’in turizm merkezi Çeşme’nin Belediye Başkanı Lal Denizli de sosyal medya hesaplarından ilçede kurulması planlanan çadır ve karavanlarla ilgili açıklama yaptı.

Belirlenen alanlar dışında kurulan çadırların ve park edilen karavanların çevrenin dengesini bozduğunu ifade eden çadır ve karavanların belirlenen alanlara kurulması çağrısında bulundu.

Başkan Denizli’nin açıklaması şu şekilde:

Kıymetli Komşularım, Değerli Misafirlerimiz;         

Çeşme Belediyesi olarak sahillerimizin korunması ve yeşil alanlarımızın daha da temiz olması için sıkı denetimler yapıyoruz. Bu nedenle çadırların ve karavanların yasaklı alanlara park edilmelerini ve kurulmalarını da denetliyoruz.

Çadırlar ve karavanlar için belirlenen alanlar dışında kurulum yapmak ve park etmek kesinlikle yasaktır. Bu tür ihlaller, çevrenin dengesini bozmakta ve yaşam alanlarımızı ciddi anlamda tehlikeye atmaktadır.

Değerli Çeşmeli vatandaşlarımızdan ve aynı zamanda misafirlerimizden bu kurallara uyması konusunda desteklerini bekliyoruz.

Belirlenen alanlara çadır kurumlarını yapıp aynı zamanda karavanlarınızı park ederseniz daha sağlıklı, daha güvenli ve daha temiz bir tatil geçirebilirsiniz.

Sahillerimizi, doğamızı ve çevremizi temiz tutmak için yaptığımız bu çağrıya hepinizin desteklerinizi bekliyoruz.