GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Yerel Yönetimler
1 Mayıs 2016 Pazar 11:51

Başkan Atila emekçileri yalnız bırakmadı

Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila, 1 Mayıs’ta da emekçilerin yanındaydı. Gündoğdu Meydanı’nda işçilerle birlikte yürüyen Başka Atila, Fen İşleri Şantiyesi'ndeki buluşmada önemli mesajlar verdi.

Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü'nde Fen İşleri Şantiyesi'nde işçilerle bir araya geldi. 1 Mayıs’ın hak ve özgürlük mücedelesinde çok önemli bir gün olduğunu ifade eden Başkan Olgun Atila, “Hepimizin kardeşçe, birbirimizi ötekileştirmeden yaşamaya ihtiyacımız var. Bu kent barışın ve özgürlüğün kenti. Her yerin Bornova ve İzmir gibi olmasını diliyorum” dedi.

Şantiyedeki buluşmaya katılan sendika temsilcileri de işçilerin bayramını kutladı. Belediye İş Sendikası 6 Nolu Şube Başkanı Buket Mertoğlu, “Bu 1 Mayıs’ta sendikalıyız. Bir sonraki 1 Mayıs’ta hak ettiğimiz daimi işçi kadrolarını alacağız” dedi. Tüm işçilerin bayramını kutlayan Genel - İş Sendikası 7 Nolu Şube Başkanı Kemal Köroğlu ise bir yıl önce sendikasız olan taşeron işçilerin  bu yıl sendikalı olarak 1 Mayıs’a katılmalarının sevincini yaşadıklarını ifade etti.