GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Yerel Yönetimler
7 Mart 2017 Salı 12:34

Başkan Arslan'dan kadınlara yönelik şiddete tepki

Kadına yönelik ayrımcılık ve şiddete dikkat çekmek isteyen Çiğli Belediye Başkanı Hasan Arslan, tepkisini afişle dile getirdi.

Çiğli Belediye Başkanı Hasan Arslan, 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü’nde kadına yönelik ayrımcılık ve şiddete tepkisini Çiğli’nin çeşitli noktalarında bulunan panolara asılan afişlerle dile getirdi. “Kadına Yapılan Her Türlü Ayrımcılığa ve Şiddete hayır” diyen Başkan Arslan, “Son yıllarda kadına yönelik şiddet olaylarında artış görüyoruz. Biz hem ayrımcılığa hem de şiddete karşıyız.  Bu düşüncelerimizi halkımızla paylaşarak tüm kadınlarımızın 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Gününü kutluyorum” dedi.

İKİ GÜNLÜK YOĞUN PROGRAM

Diğer yandan 8 Mart dolayısıyla Çiğli Belediyesi tarafından iki güne yayılan etkinlikler yapılacak. Bugün saat 19.00'da Çiğli Belediyesi Konferans Salonu'nda 'Kadınlar Olmasa, Erkekler Napardı' isimli tiyatro gösterime girecek. Yarın ise saat 11.00'da Başkan Arslan'ın da katılımıyla Belediye Binası önünden başlayarak toplu karanfil dağıtım yapılacak. Yarın akşam 17.00'da ise Çiğli Belediyesi eski binası 6. Kat lokal katında sivil toplum kuruluşları ile belediye kadın personelinin katılacağı bir yemek düzenlenecek.