GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Yerel Yönetimler
9 Ağustos 2017 Çarşamba 13:27

Başkan Acar'dan o satış için videolu cevap: CHP ve AK Parti'ye çok sert sözler!

Aliağa Belediye Başkanı Acar, Çaltılıdere’deki satış için tepki gösteren CHP ve AK Parti ilçe başkanlarına cevap verdi. Acar paylaştığı videonun yanı sıra iddialar için, “Bir nebze ar ve şeref sahibiyseler, bu iki ilçe başkanı o makamlarını istifa ederek bırakırlar” dedi.

EGEDESONSÖZ - Aliağa Belediyesi’nin Milliyetçi Hareket Partili (MHP) Başkanı Serkan Acar, ilçede tartışmalara neden olan satış kararı için sessizliğini bozdu. 

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İlçe Başkanı Özcan Durmaz ve AK Parti İlçe Başkanı Yaşar Akbulut’un, Çaltılıdere'de bulunan 597 dönümlük arazinin bir şahsa metrekaresi 25 liradan encümen kararıyla satılmasına verdiği çifte tepkiye video ile cevap veren Başkan Acar önemli açıklamalarda bulundu.

Başkan Acar, ‘Yalanlar ve Gerçekler’ başlığıyla paylaşılan videoya ek olarak yaptığı açıklamada, şunları söyledi:

“Bugüne kadar hem Aliağa'yı hem de İzmir'i siyasi kutuplaştırmayla oyalayan gerçek rantçılar, milletimiz bu kısır çekişmelerle birbirini kırarken bu haramzadeler arka taraftan bir sülük gibi birbirleriyle anlaşarak milletimizin kanını emdiler. 2014 yılı seçim öncesi ve geçen 3 yıl sürecinde tek bir şey söyledik bugün de aynı şeyi söylüyoruz. Aliağa'nın değişimi yolunda bizim tek dayanağımız bu aziz millettir. Ve bu millet benim ve ekibimin arkasında durduğu sürece Aliağa'nın bağırsaklarını temizlemeye devam edeceğiz. Bugün itibari ile eğer bir nebze ar ve şeref sahibiyseler, bu iki ilçe başkanı o makamlarını istifa ederek bırakırlar. Bırakmazlarsa da ben milletime güveniyorum, günü gelince bu ahlaksızca iftiralarının hesabını fazlasıyla kendilerine soracaklardır.

Şimdi sizlerden ricam şudur; lütfen bu videoyu pis kokan nefeslerin temiz ağızlarla değişebilmesi için paylaşmanız ve bu rant birlikteliğinin belini kırmakta benim ve ekibime yardımcı olmanızdır. Biz bir ekibiz, ekibimiz milletimiz. Selam ve dua ile... "