GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Politika
5 Ekim 2016 Çarşamba 12:01

Başbakan Yıldırım İzmir’in yeni başkanlarına ne mesaj verdi?

Başbakan Binali Yıldırım AK Parti genel merkezine çağrılarak görev verilen dört ilçe başkanı ve il başkanını ağırladı. Yıldırım başkanlara, “Sizlerden ciddi başarı bekliyorum. Teşkilatı kucaklayın. Bir kişi bile kaybetme lüksümüz yok” dedi.

EGEDESONSÖZ - AK Parti Genel Merkezi’nin istifalarını aldığı dört ilçede yeni görevlendirmeler yapılırken başkanlar İzmir’e döndü.

- AK PARTİ İZMİR'DE 4 YENİ BAŞKAN BELLİ OLDU... 

Son karara göre istifaları alınan başkanlardan Karabağlar’da Erol Körüklü’nün yerine Kazım Erten, Bayraklı’da Yakup Gülcan’ın yerine Özgür Hızal, Bergama’da Mustafa Durmaz’ın yerine Hakan Koştu, Urla’da Safiye Özcan’ın yerine Ahmet Olgun Bilici atandı.  Ankara’da genel merkez teşkilat başkanlığında görevleri kendilerine tebliğ edilen başkanlar İl Başkanı Bülent Delican ile birlikte Başbakan Binali Yıldırım’ı ziyaret etti.

Yıldırım, toplantıda başkanlara İzmir ile ilgili sorular sorarken yeni görevleri nedeniyle başarılar diledi. Yıldırım başkanlara, “Sizden ciddi ve yüksek oranda bir başarı bekliyorum. Verimli çalışın ve zamanınızı ona göre planlayın. Teşkilatı, partinin tüm kademelerini kucaklayın. Kimseyi kırmayın. Bir kişiyi bile kaybetme lüksümüz yok” mesajını verdi. Yıldırım, başkanlara İzmir’i her açıdan yakından takip ettiğinin de mesajını verdi.

ENERJİ VE MOTİVASYONU BİZİ MUTLU ETTİ
Ankara ziyaretinin ardından Egedesonsöz’e konuşan İl Başkanı Bülent Delican, “İlçe başkanlarımıza görevleri tebliğ edildikten sonra sayın başbakanımızla bir araya geldik. Kendisinin yüksek enerjisi ve motivasyonu bizi mutlu etti. İzmir’i yakından takip ediyor. Teşkilatlarımız yeni ilçe başkanlarımızla daha güçlü hale gelecek. İzmir’de 2019 seçimlerinde AK Parti’nin bayrağını İzmir Büyükşehir Belediyesi’ne dikeceğiz.  Yeni bir dönemin başlamasıyla birlikte İzmirimiz daha da güzelleşecek. Görev alan ilçe başkanlarımız da 15 gün içinde yönetimlerini belirleyerek çalışmalara tam kadro başlayacaklar” dedi.