GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Politika
17 Ocak 2017 Salı 19:24

Başbakan ‘Bakırçay’ı ağırladı: O proje için Bakan Yılmaz'a talimat

Başbakan Binali Yıldırım ile bir araya gelen İzmir heyeti sorunları anlatırken projelere destek istedi. Heyeti İzmir milletvekilleri de yalnız bırakmadı.

EGEDESONSÖZ - Başbakan Binali Yıldırım Ankara’da İzmir’den gelen heyeti ağırladı. AK Parti İzmir Milletvekilleri Atilla Kaya ve Kerem Ali Sürekli’nin de eşlik ettiği ziyarette Kınık Belediye Başkanı Dr. Sadık Doğruer, Kınık AK Parti İlçe Başkanı Sami Mollaahmet, Bergama İlçe Başkanı Hakan Koştu ve Teşkilat Başkanı Sebahattin Güzel de katıldı.

- SOYLU’DAN ‘ZARAR’ RAPORU, BAŞBAKAN’DAN MENDERES’E GÜVENCE

Başbakan Binali Yıldırım’ı İzmir’e davet eden Kınık Belediye Başkanı Doğruer, maden şehitleri parkı, yapımı tamamlanan köprünün açılışı için kendilerini beklediğini söyledi. İlçede çalışmaları süren doğalgaz ve hastane projesinin de hızla ilerlediğini belirten Doğruer öğretmenevi ve halk eğitim merkezi projeleri hakkında da destek istedi. Başbakan Yıldırım, Doğruer’in konuşmasının ardından Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz'a arayarak talimat verdi.

Görüşmede Bergama’ya son değişiklikte atanan İlçe Başkanı Hakan Koştu da ilçede bakanlıkların projeleri hakkında bilgi verdi. Koştu, teşkilat çalışmaları ve yapılacaklarla ilgili de Başbakan Yıldırım’ı bilgilendirdi. İzmir’in Bakırçay Havzası’nda yapılması gerekenler masaya yatırıldı.