GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Yerel Yönetimler
5 Nisan 2022 Salı 19:08

Başak’a Büyükşehir’de yeni görev

Ege Şehir Planlama A.Ş.’nin Yönetim Kurulu Başkanı iken görevinden istifa eden Mehmet Şakir Başak, İzmir Büyükşehir Belediyesi’nde Sivil Toplumla İlişkilerden Sorumlu Koordinatör olarak görevlendirildi.

EGEDESONSÖZ – CHP Konak eski İlçe Başkanı Mehmet Şakir Başak, İzmir Büyükşehir Belediyesi’nde yeni görevine getirildi. Ege Şehir Planlama A.Ş.’nin Yönetim Kurulu Başkanı iken görevinden istifa eden Başak, Büyükşehir Belediyesi’nde Sivil Toplumla İlişkilerden Sorumlu Koordinatör olarak görevlendirildi.

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer ile çalışmaktan onur duyacağını belirten Başak’ın sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşım şu şekilde:

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanımız Tunç Soyer, yaptığımız toplantı neticesinde Sivil Toplumla İlişkilerden Sorumlu Koordinatör olarak birlikte çalışacağımızı tebliğ etmiştir. Ülkemizde gelinen noktada yönetişim ve katılım kavramları daha da önem kazanmıştır. Başkanımıza ortak akıl anlayışına inancı ve vizyoner çalışmaları için İzmirliler adına  teşekkür ederim. Ülkemiz için birlikte çalışmaktan onur duyuyorum.