GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Ekonomi
13 Eylül 2024 Cuma 08:25

Baş döndüren Çeşme ilanı: 5 gecelik tatil 1 milyon 780 bin TL!

Otel sitelerinde yılbaşı için otel rezervasyonlarındaki afaki fiyatlar konusunda yetkililer açıklamalarda bulundu. Çeşme’de yılbaşı günlerini kapsayan 28 Aralık – 2 Ocak tarihleri arasında 1 milyon 780 bin TL olan 5 gecelik otel fiyatları için yetkililer, “Muhtemelen sitelerde teknik bir aksaklık vardır. Çeşme’de yılbaşı programları henüz belli olmadı. Bu fiyatlara müşteriler alışveriş yapmasınlar” diye uyarılarda bulundu.

Ozan EKİZ / EGEDESONSÖZ – Yılbaşına aylar kala şimdiden planlarını yapmaya başlayanlar için oteller uyarılarda bulundu.

İnternet üzerinden otel bileti satan firmalar yılbaşı tarihleri arasında ya doluluk uyarısı veriyor ya da geceliği milyonları aşan fiyatlarla rezervasyon açıyor.

‘YILBAŞI REZERVASYONLARI HENÜZ BAŞLAMADI’
Otel yetkilileri bunun bir teknik aksaklık olduğunu belirterek müşterilerine uyarılarda bulundu. Çeşme’de lüks bir otelin işletmecisi, henüz otellerin yılbaşı programı hazırlıklarına başlamadığını belirterek müşterilerin internet üzerinden rezervasyon yaptırmaması gerektiğini söyledi.

‘BU FİYATA ALIŞVERİŞ YAPACAK MÜŞTERİ OLMAZ ZATEN’
Yılbaşı günleri olan 28 Aralık – 2 Ocak tarihleri arasında Çeşme’de bulunan bir lüks otelde 5 gece fiyatının 1 milyon 780 bin TL olması sonrasında otel yetkilisi, “Muhtemelen bir teknik aksaklıktan kaynaklı olan bir durum. Yılbaşı için henüz Çeşme’deki otellerde programlar belli olmadı zaten. Müşteriler bu fiyatlarla alışveriş yapmasınlar. Bu fiyata da alışveriş yapacak olan kişinin olduğunu zaten düşünmüyorum” dedi.