GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Politika
26 Ekim 2018 Cuma 16:12

Baro eski Başkanı Özcan da resmen Büyükşehir’e talip!

İzmir Barosu eski Başkanı Aydın Özcan, Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adaylığını ilan etti. İl Başkanı Deniz Yücel’e dosyasını teslim eden Özcan, “Görev verildiği takdirde herkesin başkanı olacağım” dedi.

Mehmet İŞLER /EGEDESONSÖZ- İzmir Barosu eski Başkanı Aydın Özcan, İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayı olmak için başvuruda bulundu. Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İzmir İl Başkanı Deniz Yücel’i makamında ziyaret eden Özcan, aday adaylığı dosyasını teslim etti.

Özcan aday adaylığı kararına ilişkin, “Büyükşehir Belediye Başkanlığı’na aday adaylığımı koydum. İzmir’de bütün kitlelere daha geniş bir şekilde ulaşacağıma inanarak, daha önce yapmış olduğum görevlerde herkese daha rahat ulaştığımı gördüm. Halkla çok güzel diyaloglar kurabileceğimi gördüm. Aday yapılmam durumunda İzmir’de en yüksek oyu alacağımı düşünüyorum. Ve partimiz için en önemlisi de İzmir halkı için çalışacağıma, hiçbir kesimi dışlamadan, herkesi kucaklayarak, herkesin İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı olacağıma, hizmetleri her ilçeye eşit bir şekilde ulaştıracağımı biliyorum. Kendime, İzmir halkına güveniyorum” dedi.

Özcan geride kalan 24 Haziran genel seçimlerinde CHP’den İzmir Milletvekili olabilmek için Baro Başkanlığı görevinden istifa etmişti.