GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Yerel Yönetimler
3 Ekim 2023 Salı 19:44

Balçova'dan Kılıçdaroğlu'na ziyaret

Balçova Belediye Başkanı Fatma Çalkaya ve CHP İlçe Örgütü Ankara'da CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu ziyaret etti. 

EGEDESONSÖZ- Ankara'da Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Grup toplantısına katılan Balçova Belediye Başkanı Fatma Çalkaya ve CHP İlçe Örgütü CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile bir araya geldi. Balçovalı Kadınların el emekleri ile yaptığı Atatürk Tablosu CHP Lideri'ne hediye edilirken Başkan Çalkaya gerçekleştirilen çalışmalar hakkında bilgi verdi. 

Ziyarete dair sosyal medya hesabından açıklamada bulunan Başkan Çalkaya, "Bugün TBMM’de Partimizin Grup toplantısına katıldıktan sonra Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nu ziyaret ettik. Cumhuriyetimizin 100. yılında Balçovalı Kadınların el emekleri ile yaptığı Atatürk Tablosunu Genel Başkanımıza armağan edip, sürdürdüğümüz hizmetlerle ilgili bilgiler sunduk. 

Genel Başkanımız’ın Grup Toplantısındaki konuşmasında da vurgulayarak ifade ettiği; “Eğitim hizmetleri ve çocuklarımızın ihtiyaçları” konusunda Belediyemizin yaptığı çalışmaları olumlu bulduğunu, Eğitimde Adalet İlkemizi kararlılıkla devam ettirmemiz gerektiğini belirtti" ifadelerini kullandı.