GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Yerel Yönetimler
15 Mart 2021 Pazartesi 12:58

Balçova’da moloz toplama seferberliği

Balçova Belediyesi bahar aylarının gelmesiyle artan tadilat işleriyle çıkan moloz atıklarının toplanmasıyla ilgili bölge halkını uyardı. Çıkan molozların toplanması adına belediyeyle tadilat öncesi iletişime geçilmesiyle bölgeye konteynır gönderileceği duyuruldu.

EGEDESONSÖZ- Bahar aylarının gelmesiyle birlikte artan tadilat ve tamirat işlemlerinden çıkan molozların toplanması adına Balçova Belediyesi moloz toplama seferberliği başlattı.

Evlerde ve iş yerlerinde yapılan tadilatların ardından çıkan molozların düzenli olarak toplanabilmesi için tadilat öncesi belediyeyle iletişime geçildiği takdirde bölgeye konteynır gönderileceğini duyurdu.

Moloz döküm sahalarının çuval içinde moloz kabul edilmediğini belirten Balçova Belediyesi, “Tadilat sonrası molozların konteynırlara çuvalsız atılması gerekmektedir. Çuvalla atılan molozlar alınmayacaktır. Balçova Belediyesi Halkla ilişkiler Birimi'mizden moloz konteynırı talebinde bulunursanız, adresinize en uygun yakın bir yere belediye ekiplerimiz tarafından moloz konteynırı bırakılacaktır. Söz konusu molozların mevcut atıklarla (çöplerle) karıştırılmaması ve çuvalsız olarak atılması hususunda gerekli özenin gösterilmesi, birlikte hareket etmemiz adına çok yararlı olacaktır” dedi.