GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Politika
2 Nisan 2017 Pazar 16:48

Bakan Müezzinoğlu’dan Kınık çıkarması: Ne mesaj verdi?

Müezzinoğlu Kınık Belediyesi Sosyal Tesisleri'nde düzenlenen programda Balkan Göçmenleri ve muhtarlarla buluştu, önemli açıklamalarda bulundu.

İZMİR – Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, Manisa’nın Soma ilçesindeki temaslarının ardından İzmir’e geçerek Kınık ilçesini ziyaret etti.

Kınık Belediye Başkanı Dr. Sadık Doğruer’e makamında konuk olan Bakan Mehmet Müezzinoğlu beraberindeki heyetle ilçede esnaf ziyareti yaptı ve vatandaşlarla sohbet etti.



Bakan Müezzinoğlu, Kınık temasları sırasında yapımı devam eden Kınık Devlet Hastanesi inşaat alanında da incelemelerde bulundu, yetkililerden detaylı bilgi aldı.



"SİZİ DAHA GÜZEL GÖREBİLMEK İÇİN"
Müezzinoğlu Kınık Belediyesi Sosyal Tesisleri'nde düzenlenen programda Balkan Göçmenleri ve muhtarlarla buluştu. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı burada sandalye üzerine çıkarak bir konuşma yaparken, 16 Nisan’da yapılacak referanduma yönelik önemli mesajlar verdi.



Bakan Müezzinoğlu, AK Parti'nin kurulduğu günden ülkenin ve milletin geleceğe onur ve gururla yürümesi için çalıştığını, Batı'ya imrenen değil Batı'yla yarışan bir Türkiye olmasını istediklerini vurguladı.

Türkiye'de zaman zaman olağanüstü sıkıntılar yaşandığını, milli iradenin temsilcilerinin idama götürüldüğünü, milli irade üzerinden tanklar geçirildiğini belirten Müezzinoğlu, "Bundan sonra artık millet ne derse olacak. Vesayet güçleri kaybedecek, milletimiz kazanacak. Milli irade adına güçlü bir sistemin arifesindeyiz." dedi.

KINIK’A MOBİL MÜJDE
Öte yandan ilçedeki temasları sırasında Müezzinoğlu’ndan Kınık’a bir de mobil müjde geldi. SGK merkezi talebini değerlendirmeye alacağını söyleyen Müezzinoğlu, mobil hizmet aracı için talimat verdi. (Haber servisi, AA)