GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Güncel
25 Aralık 2021 Cumartesi 15:35

Bağış kutularından çıktı... Sokakta yaşayanlar üşümeyecek!

Türk Kızılayı Konak Şubesi kentin farklı noktalarına yerleştirilen bağış kutularından çıkan mont, bot ve kışlık malzemeleri sokakta yaşayanlara dağıttı. Havaların soğumasıyla birlikte zor günler geçiren vatandaşlar ihtiyaçları oranında malzemeleri aldı.

EGEDESONSÖZ- Türk Kızılayı Konak Şube Başkanlığı soğuk havalardan etkilenen vatandaşların yardımına koştu. Konak ilçesi sınırlarında tespit edilen kimsesiz ve sokaklarda yaşayanlara giysi, bot ve montlar hediye edildi.  İzmirlilerin “Giyim bağış kutularına” bağışladıkları ürünleri elden geçiren şube yetkilileri gerekli yardımların süreceğini ifade etti

Konak Şube Başkanı Ömür Şanlı, “Sıcaklıkların eksi değerleri görmesi nedeniyle, hafta boyunca yaptığımız tespitler sonucunda, ilçe sınırlarımızda sokakta yaşayan vatandaşlarımızın hafta sonuna biraz daha sıcak girmeleri için mont, bot, kazak ve battaniye dağıtımı gerçekleştirdik. Bağışçılarımızın "Giyim Bağış Kutuları" aracılığıyla bizlerle paylaştığı tüm destekleri için bir kez daha ederiz” dedi.