GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Yerel Yönetimler
17 Haziran 2017 Cumartesi 21:33

Babalar Günü'nde Urla o tişörtlerle temizlenecek!

Anne Çocuk Eğitim Vakfı (AÇEV) tarafından hayata geçirilen “İlk İş Babalık” kampanyasına Urla Belediyesi destek verdi. Temizlik İşleri Müdürlüğü’nde çalışan emektar işçiler yarın çalışma saatlerinde “İlk İş Babalık” yazılı tişörtleri giyerek çalışacak.

Geçtiğimiz haftalarda Urla Belediye Başkanı Sibel Uyar’ı ziyaret ederek kampanya hakkına bilgi verilmişti. Başkan Uyar ise kampanyaya ellerinden geldikçe destek olamaya çalışılacağını belirtmişti. Bugün Urla Belediyesi Şantiye Alanında Temizlik İşleri Müdürlüğü’nde çalışan emektar işçilere “İlk İş Babalık” yazılı tişörtler ve afişler dağıtıldı.

Şantiye alanına gelerek yarınki babalar günü dolayısıyla tüm işçilerin babalar gününü kutlayan Urla Belediye Başkanı Sibel Uyar, “Sizler bizim için çok önemlisiniz. Ama çocuklarınız için daha da çok önemli. Gerçekten ilk iş babalık. Hayatta en kıymetli şey evlatlarımız. Allah sizleri evlatlarınızdan ayırmasın. Her ne iş yaparsak yapalım ama ilk iş babalık. Çocuklarınız sizlerle birlikte büyüyorlar. Sizlerde çalışıyorsunuz, eşlerinizde çalışıyor. Kimin nerede ne işi varsa yardım edeceğiz. Birlikte bu hayatı geçireceğiz. En büyük huzur evdeki huzurdur. Evlatlarımız en büyük eserimizdir. İnşallah hepimiz çok güzel eserler bırakırız” dedi.

Urla Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü’nde çalışan emektar işçiler yarın çalışma saatlerinde “İlk İş Babalık” yazılı tişörtleri giyerek çalışacak.