GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
İş Dünyası
9 Ekim 2022 Pazar 15:22

Baba oğul mecliste!

İzmirli iş insanlarından ve İzmir Büyükşehir Belediyesi AK Parti Grup önceki dönem başkanvekillerinden Bilal Doğan oğlu Onur Doğan’la birlikte İzmir Ticaret Odası Meclis Üyeliği’ne seçildi.

EGEDESONSÖZ - İzmir Ticaret Odası 4 buçuk yılın ardından sandık başına giderek meclis üyeleri ve meclis komitelerini belirledi.  3 Ekim tarihinde Gaziemir Fuar İzmir’de 80 meslek grubunda yapılan seçimlerde 186 meclis üyesi ve 452 komite üyesi seçildi. Dün yapılan seçimlerde ise tek başına seçime giren Mahmut Özgener güven tazeleyerek başkanlığa seçildi.

Meclis üyeleri arasında ise dikkat çeken isimler oldu. Bunlardan biri de İzmirli iş insanı Bilal Doğan ve oğlu Onur Doğan oldu. Uzun yıllardır ticaret uğraşan, İzmir Büyükşehir Belediyesi önceki dönem AK Parti Grup başkanvekillerinden Bilal Doğan ve bankacılık ve finansal kurum sektöründen meclise girmeyi bir kez daha başardı. Oğul Doğan ise, Bilişim sektöründen meclise girdi. Baba oğul Doğan’ın ikinci kez mecliste birlikte görev yapacak. Bilal Doğan ve Onur Doğan 2018 yılında yapılan seçimlerde de meclise girmeye hak kazanmıştı.