GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Ekonomi
7 Ocak 2016 Perşembe 16:30

BİRKONFED İzmir Uysal’la yola çıktı

Birleştirici İş Kadınları ve İş Adamları Konfederasyonu (BİRKONFED) İzmir temsilciliği il başkanlığına İzmir Katip Çelebi Üniversitesi eski Rektör Yardımcısı ve Diş Hekimliği Fakültesi Kurucu Dekanı Prof. Dr. Tancan Uysal atandı.

Yeşim YAVUZER/EGEDESONSÖZ - ‘Türkiye’nin Birleştirici Gücü’ sloganıyla yola çıkarak Birleştirici İş Kadınları ve İş Adamları Konfederasyonu (BİRKONFED) çatısı altında birleşen Türkiye’nin tanınmış iş kadınları, iş adamları ve STK’lar teşkilatlanma çalışmalarına Türkiye’de, Avrupa’da, Orta Asya’da ve Orta Doğu’da devam ediyor.

Bünyesinde 11 federasyon ve 360’dan fazla dernek bulunduran BİRKONFED Türkiye genelinde yaptığı teşkilatlanma çalışmaları kapsamında geçen ay İzmir temsilciliğini açtı. İl Başkanlığı’na ise,  İzmir Katip Çelebi Üniversitesi eski Rektör Yardımcısı ve Diş Hekimliği Fakültesi Kurucu Dekanı Prof. Dr. Tancan Uysal atadı.

İZMİR’İN PROFİLİNİ YANSITACAK BİR YÖNETİMLE...
İzmir'in profilini yansıtacak bir yönetim oluşturacağını ifade eden Uysal Egedesonsöz’e yaptığı açıklamada, “Birleştirici İş Kadınları ve İş Adamları Konfederasyonu olarak, iş adamlarımızın yurt dışına açılması, ortak çalışmalar yapması ve Türk pazarının dış pazara sunulması için ülke içinde ve dışında çalışmalarımızı hızla yürütüyoruz. Önümüzdeki günlerde İstanbul’da yaklaşık bin 200 kişilik bir STK buluşması düzenleyeceğiz. BİRKONFED Türkiye’nin 81 iline yayılmak için çalışmalarına hız verdi. İzmir temsilciliği de yeni açıldı. İzmir’in profilini yansıtacak şekilde kendi yönetimimi oluşturup çalışmalara başlayacağım. Çalışmalarımızı yürütebilmek için ortak paydaşlara ihtiyacımız var. Bu kapsamda İzmir Ticaret Odası ve Ege Bölgesi Sanayiciler Odası ile görüşmelerimizi yürüteceğiz” diye konuştu.