GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Politika
23 Kasım 2018 Cuma 14:53

BBP’li Gürhan'dan istifa mesajı: Muhsini bir tavır sergilemeliydik!

BBP Genel Başkan Yardımcısı Gürhan, görevinden istifa ederken, “Biz Muhsin Yazıcıoğlu’nun arkadaşıyız. Muhsin Yazıcıoğlu’nun arkadaşları yanlış giden bir şey varsa mutlaka orada kendine dur der. Muhsini bir tavır sergilemek zorundaydık. Böyle giderse partiden de istifa etmeyi düşünürüm. Burası Mustafa Destici’nin partisi olmayacak” dedi.

Mehmet İŞLER /EGEDESONSÖZ- 24 Haziran genel seçimleri sürecinde AK Parti ile oluşturulan ittifak çerçevesinde İzmir 1. Bölge 8. sıradan milletvekili adayı olan Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Gürhan görevinden istifa etti.

MUHSİNİ BİR TAVIR SERGİLEMEK ZORUNDAYDIK
Kararıyla ilgili Egedesonsöz’e konuşan Gürhan, “Biz Muhsin Yazıcıoğlu’nun arkadaşıyız. Muhsin Yazıcıoğlu’nun arkadaşları yanlış giden bir şey varsa mutlaka orada kendine dur der. Muhsini bir tavır sergilemek zorundaydık. Dik duruyoruz, doğru söylüyoruz, düz yürüyoruz. Siyasi hareketin içinde böyle olmalıyız. Genel başkanlık görevimi bıraktım” dedi.

BİZ BU HAREKETE ÖZE DÖNÜŞ DİYORUZ
Bunlar böyle giderse yakın biz zamanda da Merkez Yürütme Kurulu üyeliğinden ve partiden de istifa etmeyi düşünürüm. Partiden istifa etmek isteyenler var. Partide dursunlar diye ısrar ediyoruz ama durduramıyoruz tabi. Biz bu hareketimize öze dönüş diyoruz. Burası Muhsin Yazıcıoğlu’nun ilkeleri üzerine kurulduğu için Mustafa Destici’nin partisi olmayacak. Davadan bir uzaklaşma var” diye konuştu.