GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Spor
13 Mayıs 2024 Pazartesi 18:41

Aziz Yıldırım'dan 'adaylık ve Mourinho' açıklaması!

Fenerbahçe Kulübü eski başkanı Aziz Yıldırım, başkanlık için tekrar aday olma kararı aldığını açıkladı. Yıldırım, teknik direktörlük görevi için Jose Mourinho ile görüştüğünü de ifade etti.

Yıldırım, "Biz, kimseyle kavga etmeyeceğiz. Fenerbahçe'nin büyüklüğünü daha büyük hale getirecek bir organizasyon içerisinde geleceğiz. Bizim kavgamız, Fenerbahçe'nin büyük olmasını sağlamaktır." dedi. 

Jose Mourinho açıklaması
Aziz Yıldırım, "Fenerbahçe'nin bu saatten sonra teknik direktörlük konusunda 'Bizim çocuğumuz' diyerek devam etme lüksü yoktur. Fenerbahçe, artık büyük hocalarla mücadele etmelidir. Jose Mourinho ile geçen hafta yüz yüze görüştüm. Kendisine 'Fenerbahçe'nin sana ihtiyacı var, senin de Fenerbahçe'ye ihtiyacın var' dedim. O da bunu memnuniyetle karşıladı." dedi.

Yıldırım, "Büyük ihtimalle biz kazanırsak ben Mourinho'yu getireceğim Fenerbahçe'nin başına. Ne kadar isterse o kadar oyuncu da alacağız. Mourinho, Konyaspor-Fenerbahçe maçını canlı izlediğini söyledi. Fenerbahçe'yi çalışıyor." şeklinde konuştu.Mevcut başkan Ali Koç, seçimlerde Aziz Yıldırım ile başkanlık için yarışacak. Adaylığını açıklayan bir diğer isim olan Saadettin Saran ise Ali Koç lehine adaylıktan çekildiğini ifade etmişti.

Aziz Yıldırım, 15 Mayıs Çarşamba günü saat 13:30'da düzenleyeceği basın toplantısı ile adaylığını resmi olarak bir kez daha duyuracak ve basın mensuplarının sorularını yanıtlayacak.