GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Spor
15 Mayıs 2024 Çarşamba 14:12

Aziz Yıldırım adaylığını resmen açıkladı

Fenerbahçe başkanlığına yeniden aday olma kararı alan Aziz Yıldırım, resmen adaylığını açıkladı. Yıldırım, "Kimseyle kavga etmeyeceğim. Ama benimle kavga ederlerse ederim" ifadelerini kullandı.

Basın toplantısı düzenleyen ve duygusal anlar yaşayan Yıldırım'ın açıklamalarından öne çıkanlar:

"Kimseyle kavga etmeyeceğim. Ama benimle kavga ederlerse ederim. Herkes 'Aziz Yıldırım gitti Türk futbolu kurtuldu' diyordu, şimdi 'Gelsin kurtarsın' diyorlar.

Derdim Fenerbahçe'nin şampiyon olması. Dört sene Fenerbahçe şampiyon olamadık, nedenini biliyorum. Mahkemeler... Ben ve dava arkadaşlarım her gün mahkemeye gittik. Mahkemeler uğraştık ve Fenerbahçe'ye zarar verdik. Bunu biliyoruz.

Fenerbahçe'nin hiçbir zaman para sorunu olmaz. Ben niye halka açtım bu kulübü? Yapardım binlerce kişiyi üye, ölene kadar başkan olurdum. '1 Milyon Üye' kampanyası başlattım. Fenerbahçe, Türkiye'nin en büyük STK'larından biridir. Fenerbahçe'nin istemediği hiçbir şey olmaz. Ne zaman, birleştiği zaman. Birleşmezse Fenerbahçe'den de bir şey olmaz.

Keyfim yerinde para da kazanıyorum. Fenerbahçe'deki bazı sıkıntıları görünce aday oldum. Arkadaşlara toplanıp 'Biriniz aday olun' dedim. 'Sen varken biz olmayız' dediler.

Bu hafta Galatasaray derbisini kazanacağız ve yeni süreç başlayacak."