GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Politika
25 Nisan 2023 Salı 09:42

Aziz Kocaoğlu sahaya indi, mesajı verdi: CHP iktidarına su, hava kadar ihtiyacımız var!

İzmir Büyükşehir Belediyesi önceki dönem başkanı Aziz Kocaoğlu, 14 Mayıs Cumhurbaşkanlığı ve milletvekili adaylığı seçimleri kapsamında parti çalışmaları kapsamında Bayındır’da vatandaşlarla buluştu. Kocaoğlu yaptığı açıklamada “Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu’nu 13. Cumhurbaşkanı, partimiz CHP’yi de iktidar yapmak zorundayız. Buna içtiğimiz su, soluduğumuz hava kadar ihtiyacımız var” dedi.

İzmir Büyükşehir Belediyesi önceki dönem başkanı Aziz Kocaoğlu, 14 Mayıs seçimleri kapsamında kolları sıvadı ve sahaya indi. Bayındır ve Zeytinova’da seçim çalışmalarına katılan Kocaoğlu, Kemal Kılıçdaroğlu ve CHP için vatandaşlardan oy istedi.

Kocaoğlu yaptığı açıklamada “Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu’nu 13. Cumhurbaşkanı, partimiz CHP’yi de iktidar yapmak zorundayız. Buna içtiğimiz su, soluduğumuz hava kadar ihtiyacımız var. Ülkemizin esenliği, demokrasimizin geleceği ve hak-hukuk-adalet için, özellikle de çocuklarımız, gençlerimiz, kadınlarımız için bu seçimi kazanacağız, kazanmalıyız” diye konuştu.

Aziz Kocaoğlu’nun Bayındır temasları sırasında kendisine CHP İl Başkan Yardımcısı Leman Tunus, İlçe Başkanı Behzat Aydilek, Bayındır’ın eski belediye başkanları Alaeddin Çabuk ve Ufuk Sesli, eski belde belediye başkanları, kooperatif başkanları, CHP Kadın ve Gençlik Kolları yöneticileri ile ESHOT, İZFAŞ eski Genel Müdürü Gül Şener katıldı. Programda ayrıca 2. Bölge 8’inci sıradan aday gösterilen ancak yapılan son dakika değişiklikliği ile yerini Hacer Foggo’ya bırakan İZBETON eski Genel Müdürü Hüseyin Sezer de çalışmalarda yer aldı.

Seçim turlarına Çarsamba günü Menemen ile devam edeceği öğrenilen Aziz Kocaoğlu’nun Perşembe günü Bergama, Cuma günü de Kınık’ı ziyaret etmesi ve saha çalışmalarını seçim gününe kadar sürdürmesi bekleniyor.