GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Politika
29 Nisan 2024 Pazartesi 11:28

Aytun Çıray'dan açıklama... İYİ Parti'ye geri dönecek mi?

İYİ Parti’den yaklaşık 1 yıl önce istifa eden İzmir eski Milletvekili ve Genel Başkan Başdanışmanı Aytun Çıray, İYİ Parti kurultay sonucu ile ilgili değerlendirme yapmazken, partiye dönme ihtimaline de açıklık getirdi: “İYİ Parti’yi konuşmak istemiyorum. Partiye dönmek mi? Hayır, yok öyle bir şey”

EGEDESONSÖZ – İYİ Parti’nin  5. Olağan Kurultayı’nda, İzmir Milletvekili ve Grup Başkanvekili Müsavat Dervişoğlu, partinin yeni genel başkanı oldu. Bu sonucun ardından, daha önce istifa ettiğini açıklayan İzmir Milletvekili, İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Ümit Özlale, partiye döndü.

Yaklaşık 1 yıl önce partiden istifa eden İzmir geçmiş dönem Milletvekili ve Meral Akşener’in bir süre başdanışmanlığı görevinde bulunan Aytun Çıray'ın Özlale gibi partiye geri dönüp dönmeyeceği netleşti.

KONUŞACAK BİR ŞEY DE BULMUYORUM
Çıray açıklamasında “Ben İYİ Parti’yi konuşmak istemiyorum. Konuşacak bir şey de bulmuyorum, çünkü önemsemiyorum. İYİ Parti’ye dönmeyi aklımdan bile geçirmedim, yok öyle bir şey. Benim onlardan farkım şu: Ben ilkeler nedeniyle partiden istifa ettim" dedi.