GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Güncel
2 Mart 2016 Çarşamba 10:29

Aydınlı Efeler öğrencilerle buluştu

İzmir Katip Çelebi Üniversitesindeki Aydınlı Öğrencilere yönelik tanışma kahvaltısına öğrencilerin yanı sıra çok sayıda üye ve misafirler katıldı.

İzmir Katip Çelebi Üniversitesi’nde okuyan Aydınlı öğrencilere destek olmak için düzenlenen tanışma ve dayanışma kahvaltısına Karşıyaka Kaymakamı Sadettin Yücel ve Karşıyaka Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Emin Kavas yanı sıra çok sayıda dernek, STK temsilcisi ve işadamları katıldı.

Dernek Başkanı Mehmet Oğuz, öğrencilerimizi tanımak ve tanışmak için bu etkinliği düzenlediklerini, her türlü ihtiyaçlarında dernek olarak yanlarında olacaklarını söyledi.

Oğuz, öğrenci velilerinin de içlerinin rahat olmasını, burada bütün öğrencilerimize bir aile şefkati ile sahip çıkıldığını ifade eti.

Karşıyaka Kaymakamı Saadettin Yücel, öğrencilere her zaman destek olduklarını ve kapısının ardına kadar açık olduğunu ifade etti. Derneğin çalışmalarından övgü ile bahseden Yücel, bu tür etkinlikleri daha sık yaparak, öğrencilerimize sahip çıkalım, dedi. 

Yatırım Uzmanı Mali Müşavir Burak Oğuz, Ülkemizin kalkınmasında yetişmiş nitelikli iş gücünün önemine vurdu yaparak, öğrencilerimizin başarıyla mezun olmalarında Ege Aydınlı Efeler Derneği’nin önemli bir sorumluluk üslendiğini ve öğrencilerimizin yanında olduklarını söyledi.

Kahvaltıya katılan işadamı ve dernek temsilcileri de duydukları memnuniyetleri ifade ettiler. Söz alan öğrenciler, bu önemli etkinlikte kendilerini bir araya getirdiği için Dernek başkanı Mehmet Oğuz’a teşekkürlerini ifade ettiler.

Kahvaltı, yöresel sanatçımız Feyzi Önder beyin bağlamaları eşliliğinde, TRT sanatçısı Zeynep İlhan’ın türküleri ile son buldu.