GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Yerel Yönetimler
7 Mayıs 2018 Pazartesi 12:02

Aydın Büyükşehir'den Serçeköy'de asfalta çalışması

Aydın Büyükşehir Belediyesi il genelinde yürüttüğü alt ve üst yapı çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor.

Aydın Büyükşehir Belediyesi il genelinde yürüttüğü alt ve üst yapı çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor. Aydın’ın mahallelerinde de asfalt çalışmaları günden güne artarak devam ediyor.  Sıcak asfaltın yanı sıra uzun yıllardır bakım görmeyen birçok yolun yapım ve onarımı da tamamlanıyor.
Bu çerçevede yoğun çalışma programı uygulayan Büyükşehir Belediyesi ekipleri Serçeköy mahallesini de sıcak asfalt ile buluşturdu. Serçeköy’de ekipler temel malzeme serimin ardından 4 bin metre kare sıcak asfalt yaptı.

“ÇERÇİOĞLU’NA TEŞEKKÜR”
Serçeköy Mahalle Muhtarı Ali Cantez, yapılan hizmetler nedeniyle Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkür ederek, “Mahallemizin sorunlarını toplantılarda dile getirmiştik. Talep ettiğimiz sorunlar anında yerine getirildi. Bu yüzden çok mutluyuz, mahalle sakinleri de büyük sevinç yaşıyor. Bozuk ve yıpranmış yol yenilenerek mahallemiz çok güzel bir yola kavuşuyoruz. Büyükşehir’in hizmetlerinden çok memnunuz. Başkanımız Çerçioğlu’na çok teşekkür ediyoruzdiye konuştu.

“ELİMİZDEN GELENİ YAPMAYA HAZIRIZ”
Aydın Büyükşehir Belediye Başkan Özlem Çerçioğlu “Vatandaşın neye ihtiyacı varsa, belediye olarak biz ordayız. Sizlerin huzuru ve refahı için elimizden geleni yapmaya hazırız” dedi.