GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Güncel
18 Mayıs 2024 Cumartesi 10:08

Asansör faciasına kıl payı... Eğitim için hastanelik oldular!

Torbalı’da önceki gün feci bir kaza yaşandı. Pancar’da bulunan Mandıracılar Sitesi’ndeki Havana Gezici Süt firmasında çalışan iki stajyer öğrenci ile şirket sahibinin oğlu, yük asansörünün halatının kopması nedeniyle yaralandı. Yaralı öğrencilerin yakınları firmanın yaşanan kazayla ilgili herhangi bir sorumluluk almadığını iddia etti.

Torbalı Güncel'de yer alan habere göre; Torbalı’da önceki gün feci bir kaza yaşandı. Pancar’da bulunan Mandıracılar Sitesi’ndeki Havana Gezici Süt firmasında çalışan iki stajyer öğrenci ile şirket sahibinin oğlu, yük asansörünün halatının kopmasıyla yere çakıldı.

İddiaya göre bakımları zamanında yapılmayan asansörün yere çakılmasıyla Ahmet D. Ce Emircan G. İsimli öğrenciler ile Emirhan Gezisi isimli şirket sahibinin oğlunda ciddi kırıklar oluştu. Torbalı Devlet Hastanesi’nde operasyon geçiren 3 yaralının hayati tehlikesi bulunmazken, bel ve ayak bölgelerinde kırıkları bulunuyor. Yaralı öğrencilerin yakınları firmanın yaşanan kazayla ilgili herhangi bir sorumluluk almadığını iddia etti.

Öte yandan yaşanan gelişmelerle ilgili öğrencilerin aileleri bugün gerekli suç duyurusunda da bulundu. Olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlatılırken, konuyla ilgili firma yetkilileri açıklama yapmaktan kaçındı.