GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Politika
10 Mayıs 2017 Çarşamba 21:04

Ankara'da sürpriz zirve: Başkan Atila ve Vekil Bakan Kılıçdaroğlu'na ne anlattı?

İzmir Milletvekili Bakan ve Bornova Belediye Başkanı Atila, Ankara’da Genel Başkan Kılıçdaroğlu’yla bir araya geldi. Bakan, referandum sürecinde kentte yürüttüğü çalışmalardan oluşan raporu CHP Lideri’ne sunarken Atila ise ilerleyen dönemde gerçekleşecek projelerini anlattı.

Mehmet İŞLER /EGEDESONSÖZ - Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İzmir Milletvekili Murat Bakan ve Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’nu ziyaret etti.

Referandum sürecine ilişkin değerlendirmenin yapıldığı görüşmede iki isim Genel Başkan Kılıçdaroğlu’na kentte yürütülen çalışmalardan oluşan raporu sundu.

CHP Lideri’nin, Milletvekili Bakan’ın alan çalışmaları ile Başkan Atila’nın ilerleyen dönemde hayata geçireceği belediye projelerini dinlediği belirtildi.

ÇALIŞTIĞIMIZ BÖLGELERDE YÜZDE 3 CİVARI BİR FARK YARATMIŞIZ!

Egedesonsöz’e konuşan ve görüşmenin içeriğini paylaşan Milletvekili Murat Bakan, “Referandum sürecinde İzmir’deki 106 köyde yaptığımız çalışmayla ilgili bilgiler paylaştım. Sonuçları genel başkana aktardım. Yüzde 3 civarı bir fark yaratmışız çakıştığımız bölgelerde. Gittiğimiz yerlerde İzmir’in üzerinde bir artış sağlamışız. 10 bin eve girdik, köylere gittik, oradaki kadınlara mektup yazdık. Bunların ayrıca bir etkisi olmuş. Elimize kahvemizi aldık, kadınlarla konuştuk, köy kahvelerinde köylülere konuşmuştum. Bu çalışmanın raporunu verdim” dedi.

Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila da Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’na gerçekleştirdiği nezaket ziyaretinde gündemin referandum olduğunu söyledi. Atila, “İzmir ve Bornova’mızı anlattık. Belediyemizin projelerinden bahsettik” açıklamasını yaptı.