GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Politika
13 Aralık 2023 Çarşamba 13:17

Ankara’da İzmir zirvesi!

Yerel seçimler yaklaşırken partilerde aday belirleme sürecinde yeni gelişmeler yaşanıyor. AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayını belirlemek için İzmir’den bir istişare komitesi oluşturdu. İlgili komite Ankara’da bulunan genel merkezde Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın başkanlığında bir araya geldi.

EGEDESONSÖZ – 31 Mart 2024’te yapılacak yerel seçimler için aday belirleme süreci hızlanmaya başladı.

AK Parti’nin İzmir’de temayül yoklamasının ardından belirlenecek adayın kim olacağı konusu merak ediliyor.

Son olarak AK Parti’de Büyükşehir Belediye Başkan adaylarını belirleme süreci için Ankara, İzmir ve Adana teşkilat üyeleri genel merkeze çağrıldı.

İzmir teşkilatı adına AK Parti İl Başkanı Bilal Saygılı, AK Parti İzmir Milletvekilleri, AK Partili belediye başkanları, AK Parti 30 ilçe başkanı, AK Parti İzmir 30 ilçe kadın kolu ve gençlik kolu başkanları Ankara’ya davet edildi.

Erdoğan liderliğinde yapılan toplantıya Genel Başkan Vekilleri Efkan Ala ve Mustafa Elitaş, AK Parti Teşlikat Başkanı Erkan Kandemir, Genel Başkan Yardımcısı ve Seçim İşleri Başkanı Ali İhsan Yavuz, Genel Başkan Yardımcısı, Tanıtım ve Medya Başkanı Hamza Dağ, Gençlik Kolları Genel Başkanı Eyüp Kadir İnan katıldı.

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın başkanlığında toplanan istişare toplantısını Saygılı sosyal medya hesabında paylaştı.

Saygılı şu ifadeleri kullandı:

3 kademe ilçe başkanları istişare ve değerlendirme toplantımızı Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan Başkanlığında; Genel Başkan Yardımcılarımız ve Milletvekillerimizin katılımlarıyla gerçekleştirdik. Artık İzmir’imizde 31 Mart zaferimize olan inancın, AK Partimize olan sarsılmaz güvenin rüzgarları esiyor... Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde İzmir’imizin hak ettiği eser ve hizmetlerle buluşması için gece gündüz demeden çalışmalarımıza devam edeceğiz.