GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Spor
24 Şubat 2023 Cuma 10:10

Altınordu'ya sakatlardan iyi haber!

Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Altınordu'da tedavileri tamamlanan Ahmet Dereli, Kürşad Sürmeli ve Sami Satılmış'ın takımla antrenmanlara katıldığı bildirildi.

Spor Toto 1'inci Lig ekiplerinden Altınordu'ya sakat oyuncularından iyi haber geldi. İzmir ekibinde daha önce sağ üst arka adalesinde yırtık tespit edilen santrfor Ahmet Dereli, sağ diz menisküs hasarı oluşan ön libero Kürşad Sürmeli ve sol ayak bileği yaralanması olan orta saha oyuncusu Sami Satılmış tedavileri sonrası iyileşerek takımla çalışmalara başladı.

Altınordu Sporcu Beden Sağlığı Bölüm Direktörü Raşit Şimşek, kasık fıtığı ve sol diz menisküs ameliyatı olan sol bek Yusuf Can Esendemir'in takımdan ayrı çalıştığını, sol üst arka adalesinde yırtık oluşan kaleci Arif Şimşir'in ve Bodrumspor hazırlık maçı ısınmasında sağ alt arka adalesinde yırtık oluşan stoper Volkan Fındıklı'nın tedavisinin devam ettiğini açıkladı.

HATAYSPOR BAYRAĞI DALGALANACAK
Altınordu'nun pandemi nedeniyle 2 yıldır düzenleyemediği Uluslararası U12 İzmir Cup'ta bu yıl Hatayspor unutulmayacak. Avrupa'nın dev kulüplerinin yer alacağı 6-9 Nisan tarihleri arasındaki organizasyona Hatayspor U12 takımı, bölgede yaşanan deprem felaketi nedeniyle katılamayacak. Kırmızı-lacivertli kulüpten yapılan açıklamada, "Hatayspor, bölgede yaşanan deprem felaketinden dolayı U12 İzmir Cup'a katılamayacaklarını üzülerek bildirdi. Fiziksel olarak yanımızda olamasanız da turnuva boyunca tesislerimizde Hatayspor bayrağı dalgalanacaktır. Birlikte güzel günlerde görüşmek dileğiyle" ifadelerine yer verildi.

?Deprem felaketinde Hatay'da büyük yıkım yaşanırken Hatayspor, Spor Toto Süper Lig'den bu sezonluğuna çekilmişti.