GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Spor
11 Ocak 2016 Pazartesi 13:11

Altınordu’nun genç prensi!

Altınordu U21 takımının santrforu Fatih Aktay, A takımda görev alacağı günleri iple çekiyor.

Antalya kampında 8 gün boyunca A takımla birlikte çalışan 18 yaşındaki golcü oyuncu, kırmızı lacivertli formayla altyapıda 42 kez gol sevinci yaşadı.

Belek kampını başarıyla tamamlayan Fatih, milli takımlar alt yaş gruplarında ise 9 kez rakip fileleri sarstı. Futbola başladığı Bucaspor'dan, Başkan Seyit Mehmet Özkan'la birliket ayrılıp Altınordu'ya geçen genç yıldız adayı, Şeytan'da forma giymekten gurur duyduğunu söyledi. A takım ile ikinci kez kamp dönemi geçirdiğini belirten Fatih Aktay, şöyle dedi:

"A takımda ilk kez geçen sezon kupada Menemen Belediyespor'a karşı görev alıp ilk golünü atmıştım. O golü hayatım boyunca unutmayacağım. Bu sezon ligde Boluspor deplasmanında görev aldım. Tüm yaşadıklarım, hayallerimin ve hedeflerimin birer birer gerçek olmasını sağlıyor. Bir gün takımın değişmez forveti olacağıma inanıyor ve bunun için çalışıyorum."

Kendisine Hakan Şükür'ü örnek aldığını dile getiren golcü oyuncu, en büyük hayalinin A Milli Takım ve Avrupu'da top koşturmak olduğunu kaydetti.

ABDULLAH ALTYAPIYA
Altınordu'nun Antalya kampında denenmeye alınan gurbetçi Abdullah Balıkçı sınıfı geçemedi. Avusturya'nın Rapid Wien takımından gelen 18 yaşındaki sağ kanat oyuncusunun kulübüyle bonservis sorununu çözmesi halinde U21 takımda görev alacağı öğrenildi. Teknik direktör Hüseyin Eroğlu, "Abdullah'ı şimdilik A takım için düşünmüyoruz, kendisinden önümüzdeki dönemde faydalanabiliriz" dedi. Kamp döneminin verimli geçtiğini söyleyen Eroğlu, hazırlık maçlarında Eskişehirspor ve Bursaspor'a yenilmelerine rağmen takımın futbolundan memnun olduğunu dile getirdi.