GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Spor
26 Şubat 2017 Pazar 21:56

Altınordu lidere boyun eğdi

TFF 1. Lig'in 22. haftasında Altınordu, Malatya İnönü Stadı'nın zeminindeki sorun nedeniyle Beşiktaş Vodafone Arena'da Evkur Yeni Malatyaspor ile deplasmanda oynadığı maçı 2-0 kaybetti.

TFF 1. Lig'de Altınordu, zirvenin iddialı ekibi Evkur Yeni Malatyaspor'a 2-0 mağlup olarak Play-Off yolunda önemli bir yara aldı. Evkur Yeni Malatyaspor, aldığı galibiyet ile liderliğe yükselirken Altınordu, 28 puanla 9. sırada yer aldı. 

'BUGÜN İYİ OYNAMADIK'

Altınordu Teknik Direktörü Hüseyin Eroğlu ise Evkur Yeni Malatyaspor karşısında iyi oynamadıklarını dile getirdi. Maç öncesi planladıklarını gerçekleştiremediklerini aktaran Eroğlu, şunları kaydetti:

"Buraya kazanmaya gelmiştik. Maç, beklediğimiz gibi başladı. Rakibi savunmada karşılayıp, hücum geçişleriyle gol pozisyonu üretmek istedik ama bunu bir türlü gerçekleştiremedik. İkinci yarıda gol atmak istiyorduk. Rakibin arkada verdiği boşlukları değerlendirmek istiyorduk ama son pası yapamadık. Dengesiz yakalandığımız pozisyonda golü gördük. 1-0'dan sonra gol için ileri çıktık ama bir türlü atamadık. Son ana kadar bırakmadık ama son dakikalarda kalemizde golü görünce 2-0 bitti. Rakibi tebrik ediyorum. Bugün iyi futbol oynayamadık." 

Stat: Vodafone Arena

Hakemler: Süleyman Abay, Gökmen Olgaç, Mehmet Yıldırım

Evkur Yeni Malatyaspor: Ertaç Özbir, Caner Arıcı, Murat Akça, Sadık Çiftpınar, Ferhat Kiraz (Dk. 66 İrfan Başaran), Sedat Ağçay, Azubuike, Eren Tozlu (Dk. 89 Sezer Özmen), Murat Yıldırım, Dialiba, Ayite (Dk. 79 Mba)

Altınordu: Erce Kardeşler, Uğur Arslan Kuru, Sinan Osmanoğlu, Seydi Kayasoy, Yusuf Acer, Erdoğan Yeşilyurt, Arif Morkaya (Dk. 83 Fatih Aktay), Serkan Göksu (Dk. 59 Alican Özfesli), Abdulkadir Parmak (Dk. 63 Beykan Şimşek), Okan Derici, Hasan Kabze

Goller: Dk. 59 Dialiba, Dk. 90+3 Murat Yıldırım (Evkur Yeni Malatyaspor)

Sarı kartlar: Dk. 1 Sadık Çiftpınar, Dk. 72 Dialiba, Dk. 79 Murat Yıldırım, Dk. 83 Caner Arıcı (Evkur Yeni Malatyaspor), Dk. 20 Serkan Göksu, Dk. 53 Seydi Kayasoy, Dk. 64 Erdoğan Yeşilyurt (Altınordu) (AA)