GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Spor
18 Mayıs 2023 Perşembe 14:04

Altınordu’dan açıklama… Devir süreci başladı!

Spor Toto 1’nci Lig’de bitime 1 hafta kala kümede kalma şansını mucizelere bırakan Altınordu’da Başkan Mehmet Seyit Özkan, kulübü devretme kararı almıştı. Başkan Özkan’ın aldığı devretme kararının ardından Altınordu Futbol Kulübü’nden bir açıklama geldi. Açıklamada, “Altınordu Futbol Yatırımları A.Ş. misyon ve vizyonumuza uygun olan yatırımcılarla görüşerek, kulübümüzün futbol haklarını yakın zamanda devredecektir” ifadeleri kullanıldı. 

EGEDESONSÖZ- Altınordu’nun 2012 yılında şirketleşmesinin ardından kulübün sahibi olan Başkan Seyit Mehmet Özkan, kulüp çalışanlarına ‘Helalleşmek’ başlığı ile bir veda mektubu yayınlamıştı.

BAŞKAN ÖZKAN'IN AÇIKLAMASI

Altınordu Futbol Kulübü Başkan Özkan’ın açıklamalarının ardından ise yazılı açıklama yaptı. Uygun yatırımcılarla görüşeceklerinin ifade edildiği açıklamada kulübün futbol haklarının yakın zamanda devredileceğini belirtildi. 

Kulüpten yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı:

“Altınordu Futbol Kulübü’nden Duyurulur…
 
Medyaya düşen “Seyit Mehmet Özkan Altınordu’yu devrediyor” haberi üzerine kamuoyuna açıklamamızdır.
 
2012’den beri kulübümüzün futbol haklarını elinde bulunduran Altınordu Futbol Yatırımları A.Ş. misyon ve vizyonumuza uygun olan yatırımcılarla görüşerek, kulübümüzün futbol haklarını yakın zamanda devredecektir.
 
Bu süreç boyunca tüm sportif ve ticari faaliyetlerimiz ile futbol okullarımız çalışmalarına aynen devam edecektir.
 
Başkanımız bu toprakların çocukları ile ilgilenmeye devam edecektir.
 
Gelişmeleri kamuoyu ile paylaşmayı sürdüreceğiz.
 
Saygıyla duyurulur”