GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Spor
7 Şubat 2021 Pazar 18:14

Altınordu 2'de 2 yaptı!

TFF 1. Lig'in 20. haftasında Altınordu sahasında Boluspor'u konuk etti. Karşılaşmada gülen taraf 2-1'lik skorla İzmir ekibi Altınordu oldu. .

TFF 1. Lig'de heyecan devam ediyor. 20. hafta maçında Altınordu ile Boluspor kozlarını paylaştı. Mücadele Altınordu'nun 2-1 üstünlüğü ile sonuçlandı. Geçtiğimiz gün Altınordu'dan gelen açıklamada 2'de 2 yapmak istekileri belirtilmişti.

Ev sahibi ekibin golleri Enis Destan ve Burak Ince'den gelirken, konuk ekibin tek golünü ilk yarının uzatma dakikalarında Mustafa Cecenoglu kaydetti. Öte yandan karşılaşmanın son dakikalarına girilirken Haris Hajdarevic gördüğü kırmızı kartla takımını 10 kişi bıraktı.

Bu skorla Altınordu puanını 34'e yükseltirken, Boluspor 19 puanda kaldı.

TFF 1. Lig'de Beypiliç Boluspor'u 2-1 mağlup eden Altınordu'nun teknik direktörü Hüseyin Eroğlu, son 2 haftadaki galibiyetlerin kendilerini sevindirdiğini söyledi.

Eroğlu, müsabaka sonrası katıldığı basın toplantısında, ilk 20 dakikalık bölümde rakiplerine ön alanda baskı uygulayıp, kazandıkları toplarla 2-0 üstünlük kurduklarını kaydetti.

Daha sonra rakiplerine topla oynama fırsatı verdiklerini aktaran Eroğlu, ilk yarının son bölümünde de kalelerinde golü gördüklerini belirtti.

İkinci yarıda topa sahip olarak oynamayı planladıklarını ifade eden Eroğlu, şöyle konuştu:

"Son pası atamayınca skoru artıramadık ama bunlar gerçekleşirken de rakibin kenarlardan geldiği pozisyonlarda savunmada başarılıydık. Savunmada duran top başarımız üst seviyedeydi. Bütün toplara biz vurduk. Son ana kadar çok iyi mücadele ettiğimizi düşünüyorum. Oyuna giren her oyuncunun performans vermeye çalışması bizim için bu skorun ne kadar değerli olduğunu gösteriyor. İki haftadır kazanıyoruz. Yukarıya tutunduğumuz için mutluyuz. Bütün oyuncularım her geçen gün vites arttırmaya başladı."

Erginer: "Ayağa kalkmamız lazım"

Beypiliç Boluspor Teknik Direktörü Reha Erginer, 2-0 geriye düştükleri müsabakayı çevirmeyi başaramadıklarını dile getirdi.

İlk yarının son dakikasında skoru 2-1'e getirdiklerini hatırlatan Erginer, "İkinci yarıda da ilk yarıda olduğu gibi dört hücumcu ile oynamamıza rağmen, çok üretken değildik. Bunun temel sebeplerinden biri, savunma ile hücum arasındaki pas bağlantısını çok iyi yapamamamız. Maçı kaybettik. Altınordu'yu kutluyorum. Kısa sürede toparlanıp, ayağa kalkmamız lazım." şeklinde konuştu.

Stat: Bornova Aziz Kocaoğlu

Hakemler: Yasin Kol, Uygar Bebek, Oğuz Terzi

Altınordu: Erhan Erentürk, Emre Nefiz (Dk. 65 Rahmi Salih Kaya), Sinan Osmanoğlu, Yusuf Yalçın Arslan, Ufuk Budak, Burak İnce (Dk. 57 Yiğit Emre Çeltik), Furkan Çil, Oğulcan Ülgün (Dk. 78 Kahraman Demirtaş), Recep Aydın, Metehan Mimaroğlu (Dk. 57 Şeref Özcan), Enis Destan (Dk. 78 Hüsamettin Yener)

Beypiliç Boluspor: Selmani, Muhsin Yıldırım (Dk. 71 Emin Bayram), Fethi Özer, Burak Bekaroğlu, Oğuzhan Berber, Mustafa Çeçenoğlu, Tugay Kacar, Alican Özfesli (Dk. 46 Hajdarevic), Gökhan Sazdağı (Dk. 90+1 Abdullayev), Papa Diouf (Dk. 71 Kasongo), Gyasi (Dk. 79 Hamza Gür)

Goller: Dk. 8 Enis Destan, Dk. 18 Burak İnce (Altınordu), Dk. 45+1 Mustafa Çeçenoğlu (Beypiliç Boluspor)

Kırmızı kart: Dk. 86 Hajdarevic (Beypiliç Boluspor)

Sarı kartlar: Dk. 3 Recep Aydın, Dk. 22 Oğulcan Ülgün, Dk. 90+2 Hüsamettin Yener (Altınordu), Dk. 16 Reha Kemal Erginer (Teknik direktör), Dk. 72 Burak Bekaroğlu, Dk. 89 Kasongo, Dk. 90+3 Emin Bayram, Dk. 90+6 Fethi Özer (Beypiliç Boluspor)