GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Güncel
28 Haziran 2022 Salı 15:56

Altay'ın efsanesinden eğitim yatırımı!

Altay’da 6 yıl aralıksız forma giyen Milli Kaleci Şanver Göymen, eğitim dünyasına girdi. Eğitimci olan eşi Şenay Göymen’in yöneteceği Göymen Koleji, yarın Bornova’nın Doğanlar Mahallesi’ndeki kampüste yapılacak açılış töreniyle faaliyetlerine başlayacak

EGEDESONSÖZ - Altay’ın efsane kalecilerinden Şanver Göymen, eğitime yatırım yaptı. da 1993-98 yılları arasında Altay kalesini koruyan, kaptanlık yapan Milli kaleci Şanver Göymen, futbol dünyasındaki başarısını eğitim alanında da sürdürmek için yola çıktı. Bornova’nın Doğanlar mahallesinde Anadolu lisesi olarak hizmet verecek Göymen Koleji’nin sahibi olan Şanver Göymen, eğitim sektörüne farklı bir renk katacaklarını söyledi. Göymen Koleji, yarın yapılacak kurdele kesimi ile eğitim faaliyetlerine başlayacak.

10’AR KİŞİLİK SINIFLAR
Şanver Göymen, kendisinin sporcu olduğunu, okul yönetimini eşi Şenay Göymen’in yürüteceğini bildirdi.  Yeni nesil bir kolej anlayışıyla eğitim vereceklerini, öğrencileri hem hayata hazırlayacaklarını hem de onlara yol gösterici olacaklarını belirten Göymen, “Okulumuz, öğrencilerimizin sayısal ve mental gelişimini sağlayacak etkinlik, ders ve sınava yönelik destek programlarımızı hayata geçireceğiz. Uluslar arası bilimsel projelerle, girişimci, bilim doğrultusunda özgün düşünebilen öğrenciler yetiştirmek, önceliğimiz olacak. En büyük amacımız, mutlu, başarılı ve güvenli bir geleceğin anahtarı olmak” diye konuştu. Şanver Göymen, sınıfların 10’ar kişilik olacağını sözlerine ekledi.
7 katlı binada eğitim verecek Göymen Koleji’nde 16 derslik, ayrıca spor salonu da bulunuyor.