GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Spor
8 Nisan 2022 Cuma 00:02

Altay'da flaş karar: O oyuncular kadro dışı!

Süper Lig'de kalma umutlarını mucizelere bırakan Altay'da iki flaş karar çıktı. İzmir ekibinden yapılan açıklamada Marco Paixao disiplinsiz davranışları sebebi ile, Murat Akça ise performans yetersizliği nedeniyle kadro dışı bırakıldı.

Serkan Özbalta'yla yolların ayrılmasının ardından teknik direktörlük koltuğuna Sinan Kaloğlu'nu oturtan Siyah-Beyazlılar'da takımın tecrübeli isimleri Marco Paixao ve Murat Akça kadro dışı bırakıldı.

İzmir temsilcisinden yapılan açıklamada, "A Takımı oyuncularımızdan Marco Paixao disiplinsiz davranışları sebebi ile, Murat Akça ise performans yetersizliği nedeniyle yönetim kurulumuzun almış olduğu karar gereği kadro dışı bırakılmışlardır. Camiamız ve kamuoyuna duyurulur" ifadeleri kullanıldı.

Hatırlanacağı üzere 37 yaşındaki Paixao, Altay formasıyla TFF 1.Lig'de 2018-19, 2019-20 ve 2020-21 sezonlarını gol kralı olarak tamamlayarak akıllara kazınmıştı.

Altay'dan yapılan açıklama şu şekilde:

A Takımı oyuncularımızdan Marco Paixao disiplinsiz davranışları sebebi ile, Murat Akça ise performans yetersizliği nedeniyle yönetim kurulumuzun almış olduğu karar gereği kadro dışı bırakılmışlardır. Camiamız ve kamuoyuna duyurulur.