GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Spor
5 Haziran 2016 Pazar 14:26

Altay Bedri Can'ı gözden çıkardı

Spor Toto 3'üncü Ligi temsilcilerinden Altay'da alacaklarını zamanında yatırmayarak kaleci Burak'ın sözleşmesini tek taraflı feshetmesine göz yuman yönetim, deneyimli file bekçisi gibi kulübü Futbol Federasyon'a şikayet eden Bedri Can'ı da gözden çıkardı. 

Siyah beyazlılar, yarın 1 aylık yasal sürecin son gününde de ödeme yapmayacağı için Bedri Can, tek taraflı fesih hakkı kazanacak. Teknik direktör Serdar Sabuncu'nun yönetime sunduğu raporunda önümüzdeki sezon Bedri Can'ı kadroda düşünmediğini ilettiği öğrenildi. Altay, transfer yasağı aşılamasa bile aynı mevkide görev alan altyapı oyuncularına güveniyor.

İzmir ekibinde 2 sezon görev alan Bedri Can, geride bıraktığımız yıl takımın ikinci kaptanlığını yaptı. Tecrübeli oyuncu hırçın futbol tarzı nedeniyle taraftarların sempatisini kazanmış ve kendisine "Deli Bedri" lakabı takılmıştı. Bedri Can, yönetimden 52 bin 800 TL alacak talep ederken, yönetimin kestiği cezalar sonrası Altay'ın deneyimli futbolcudan alacaklı çıktığı açıklanmıştı. Bedri Can, 2014-15 sezonu sonrası da Altay'ı Federasyon'a şikayet edip kontratını tek taraflı feshetmiş, ancak daha sonra yönetimle anlaşarak yeni mukavele imzalamıştı. Bedri, Altay'da 2 sezonda toplam 4 gol kaydetti. (DHA)