GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Magazin
13 Aralık 2022 Salı 13:08

Alp Kırşan'ın acı günü!

Bir süredir Bodrum'da yaşayan ünlü oyuncu Alp Kırşan'ın babası Erdinç Kırşan, dün akşam vefat etti. Acı haberi sosyal medya hesabından duyuran oyuncu, "Canım babamızın vefatını üzüntü içinde sizlerle paylaşmak çok zor" ifadelerini kullandı. Cenaze bilgilerini de aktaran ünlü isme, takipçilerinden başsağlığı mesajları yağdı.

2014 yılında kendisi gibi oyuncu olan Zeynep Dörtkardeşler ile nikah masasına oturan ve Efe (7) ile Ata (4) adında iki oğlu bulunan Alp Kırşan, uzun yıllardır ekranlardan uzaktı ve Bodrum'da yaşıyor: 

Alp Kırşan, şimdi de acı bir haberle gündeme geldi. Babası Erdinç Kırşan'ı geçtiğimiz akşam kaybeden ünlü isim, vefat haberini sosyal medya hesabından şu sözlerle duyurdu:

"Canım babamızın vefatını üzüntü içinde sizlerle paylaşmak çok zor. Bugün 20.30'da maalesef hayata gözlerini yumdu. Cenazesi yarın ikindi namazına müteakiben Atakent Beşikçioğlu Camii'nden kaldırılacaktır" mesajını yayınladı.

"ŞİMDİDEN ÖZLEMLE..."

Oyuncunun eşi Zeynep Kırşan ise kayınpederinin hayatını kaybetmesinin ardından, "Canımız babamız Erdinç Kırşan bu akşam aramızdan ayrıldı. Cenazesi yarın ikindi namazına müteakiben Beşikçioglu Camii’nden kaldırılacaktır. Nurlar içinde uyu güzel babam. Teşekkür ederim beni bu kadar güzel sevdiğin için. Şimdiden özlemle..." diye yazdı.

Ünlü ismin paylaşımına, sevenlerinden çok sayıda başsağlığı mesajlar geldi.