GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Yerel Yönetimler
19 Aralık 2023 Salı 20:46

Alanda dikkat çeken isim... Tugay'dan Karşıyaka'da gövde gösterisi!

Karşıyaka Belediye Başkanı ve İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayı Cemil Tugay, CHP Karşıyaka İlçe Başkanlığı'nı ziyaret etti. Açıklama yapan Tugay, "Ekibimiz hazır, projelerimiz hazır" dedi. Açıklamaya Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili ve CHP Bergama Belediye Başkan Aday Adayı Mustafa Özuslu'nun da katılması dikkat çekti.

EGEDESONSÖZ - Karşıyaka Belediye Başkanı ve İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayı Cemil Tugay Karşıyaka CHP İlçe Başkanlığı’na gitti.

Tugay’ın ziyareti sırasında Karşıyaka Çarşı boyunca destek seli yaşandı. Yaşanan yoğunluk sebebiyle buluşma ilçe başkanlığının binası önünde gerçekleştirildi.

ALANDA DİKKAT ÇEKEN İSİM
Ziyaret sırasında dikkat çeken bir isim Tugay’a eşlik etti. İzmir Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili ve CHP Bergama Belediye Başkan Aday Adayı Mustafa Özuslu, Tugay açıklama yaparken yanında bulundu.

Ziyareti sosyal medya hesabı üzerinden paylaşan Tugay, şunları söyledi:

İzmir’imize hak ettiği tüm güzellikleri getirmek için yola çıkıyoruz. İzmir'imizde toplumun tüm kesimlerini kucaklamak için yeni bir başlangıcın ilk adımını atıyoruz. Ekibimiz hazır, projelerimiz hazır. Kimseyi kimseden ayırmadan; yorulmadan bu şehir için, yurttaşlarımız için çalışmaya söz veriyoruz. Yaşasın Karşıyaka; Yaşasın İzmir; Yaşasın CHP; Yaşasın Gazi Mustafa Kemal Atatürk, Yaşasın, Yücelsin ve Hak Ettiği Değeri Bulsun Büyük Türkiye Cumhuriyeti!